The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself.

IMG_8201
H&M, 29.95€

Tässäpä muuan heräteostos parin viikon takaa! Katselin tätä H&M:n puseroa  sillä silmällä jo alkuvuodesta kaikenlaisia lookbookeja ja SS15 previeweja selatessa; tykästyin noihin liehuhihoihin, solmittavaan vyöhön, värikkääseen raitakuosiin ja kaikin puolin "graafiseen" yleisilmeeseen. Jostain syystä paita oli vielä myymälässä 10e edullisempi kuin nettikaupassa, jossa hinta on 39,95€. Liekö hinnoiteltu väärin tai oliko kenties meneillään jokin kamppis, tiedä siitä sitten. :D Vaikka tosiaan ihastuin paitaan saman tien kun sen ekan kerran näin, jokin siinä silti vähän epäilytti ja säilytin kuittiakin koko palautusajan eli 14 päivää. Eilen se meni umpeen ja nyt ei enää auta - paitaa vaan käyttöön keväällä ja kesällä! En edelleenkään keksi paidassa itsessään mitään negatiivista, joten todennäköisesti ainoa asia joka mua oikeasti epäilytti, oli hinta. Nykyään en oikein millään ilveellä haluaisi maksaa polyesterista valmistetusta vaatteesta montaa kymmentä euroa (takit on tietysti oma lukunsa), ja lisäksi aina kun näen jotain kiehtovaa ja vähänkin "erikoisempaa" kaupan rekissä roikkumassa, pyrin malttamaan mieleni ostopäätöksen kanssa ja odottamaan alennuksien alkamista. Juuri niistä erikoisuuksistahan ne hyllyt poistomyyntien aikaan täyttyvät, sillä kysyntää on vähemmän kuin tuiki tavallisilla perusvaatteilla. Tällä odotanpa kiltisti aleihin asti -metodilla saa jo aika hyvin vältettyä turhia heräteostoksia, mutta kuten postauksen alussa kävikin jo ilmi, tällä kertaa en voinut vastustaa. ;) Yhtenä iltana vaatehuonetta siivoillessa kaivoin esiin asusteita, joita voisin plussa-asteiden aikoihin parittaa uuden raitapaitani kaveriksi. Lisäksi vaan mustat farkut tai hame ja kullanvärisiä koruja, avot! Tässä pari ideaa:

IMG_8205
laukku Michael Kors, kengät Vagabond

IMG_8214
laukku Yves Saint Laurent, kengät Asos

// Bought this stripe top from H&M few weeks ago. I love those flowing sleeves, tie belt on waist line, colorful stripes and overall very graphic look. Now it's cold as hell outside since winter came back, but when the weather get's warm again I have few combinations on my mind which I'm going to try - see those ideas in photos above.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti