Chloé Fall 2015 Ready-to-Wear

chloe1

chloe2

chloe3

chloe4

chloe5

chloe6

chloe7

chloe8

chloebags1

chloebags2

chloebags3

chloebags4

Sen verran mitä nyt olen tulevan syksyn ja talven mallistoja ehtinyt vilkaista, Chloé on tähän mennessä parasta mitä näkökenttään on osunut. Vaatteissa on ihania värejä ja materiaaleja, ja tykkään kovasti siitä että pyjamahenkisyys näyttäisi jatkavan edelleen voittokulkuaan kesän jälkeenkin. Kuinka kivalta näyttääkään pidemmän mallinen jakku, jonka ympärille on kietaistu ohut vyö, yhdistettynä leveälahkeisiin housuihin! Tällälailla kirjoitettuna moinen combo kuulostaa vähintään epäilyttävältä, mutta sehän onkin vaatteiden materiaaleista ja muista detaljeista kiinni, onko kokonaisuus tyylikäs vaiko vaan homssuinen.

Kaikkein eniten Chloén mallistossa ihastuttaa nuo pienet laukut, joissa on erilaisia tupsukoristeita. Oi voi, mun ja söpön Hudson -laukun välissä on "vain" 1495 euron hinta... byäää. Aiemmin Marcie oli mun suosikki laukkumalli Chloélla, mutta kyllä vain Hudson voittaa sen mennen tullen!

// These are my favorite looks from Chloé's AW15 collection, love it! I'm digging colors and materials of the clothes, and it's also great to see that you can still wear your pajama inspired blazers and trousers when summer turns to fall season. But what I like the most is absolutely those pretty bags - surprise... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti