A little something from Mulberry...

IMG_0705
Tulipa taas tuossa taannoin tehtyä eBay-löytö - otsikon mukaisesti a little something from Mulberry. Mitähän boksissa mahtaa olla...? 

IMG_0714
Ooh...

IMG_0715
Luggage tag? Mitä?!?

IMG_0721
Jep. Tämä on ihka ensimmäinen Mulberry-ostokseni, ja se on matkalaukkutagi. :D Ehkä se laukun aikakin vielä joskus tulee. Ostin viime kuussa maastokuosisen Dakinen viikonloppulaukun, ja mun pääkoppaan muodostui oitis obsessio camokuviosta yhdistettynä johonkin söpöön pinkkiin yksityiskohtaan. Selailin osoitetageja mm. Etsysta ja eBaysta, kunnes jälkimäisessä tuli vastaan tämä Mulberryn ihanuus. Se oli täysin uusi ja huusin sen omakseni 36 punnalla + postarit päälle. Kun huutoaika läheni loppuaan, päätin että mun ehdoton maksimi on £36.5 eli nippanappa pysyttiin budjetissa. :D Myyjällä oli palautteet kunnossa ja kauppaan kuului kaikki mitä pitääkin eli dust bag, laatikko, hintalappu ja kuitti, joten turvallisin mielin maksoin ostokseni. 

IMG_0726
Sitä sanotaan että hulluilla on halvat huvit - miksei nämä mun huvitukset sitten sellaisia aina ole...? ;) Jälkeenpäin tuli pienoinen ostomorkkis; kesällä on muutenkin tullut törsättyä, ja olisinhan mä nyt pinkin luggage tagin saanut vaikka alle kymmenellä eurollakin. Mutta ei, halusin ehdottomasti juuri tämän Mulberryn. No, onhan tämä ihana ja nyt ei ainakaan tarvitse enää (salaa) haaveilla siitä - koitan nykyään vältellä viimeiseen asti sitä, että ostaisi jotakin "ihan kivaa" ainoastaan hintakriteerin perusteella. Ennemmin on kokonaan ostamatta, kunnes on varaa siihen mitä oikeasti tahtookin.

IMG_0732
IMG_0730
IMG_0738
IMG_0741
IMG_0743
Tässä nyt puolestaan on se Dakinen weekender. Mun edellinen viikonloppukassi alkoi tulla tiensä päähän, ja tarvitsin uuden - Sportamorella sattui olemaan hyviä tarjouksia ja tämän Dakinen sai alennuksen jälkeen 40 eurolla. Ei paha, sillä ainakin aiempien kokemusteni mukaan Dakine on laadukas merkki. Toivottavasti tämä kestää pitkään käytössä. Tykkään hurjasti laukusta; se on todella tilava ja sinne mahtuu tavaraa vaikka viikon reissua varten, ja todennäköisesti siltikin jää vielä tyhjää tilaa. Laukku itsessään on todella kevyt, mikä on hyvä juttu jos niitä kantamuksia on muuten paljon. Tässä on (pehmustettujen!) kantokahvojen lisäksi pitkä olkahihna, mikä on myös loistava puoli. All in all, oon erittäin tyytyväinen. :) Nyt kelpaa reissata.

// This pink luggage tag is my latest eBay purchase - it's my very first Mulberry product! Perhaps the next one is some of those gorgeous bags like Lily or Alexa... ;) Well, the reason I bought it is the camo weekender bag showing in the photos. I needed a new spacious bag because nowadays I'm often doing short trips here and there, and my old one was almost broken and ugly. This Dakine bag met all my criteria so I decided to order it. I'm happy I did, the bag is perfect! If you need a weekender bag with great quality and cheap price, I recommend checking out Dakine's range.

But let's get back to the pink Mulberry cutie! Because my new bag is very masculine due to the camouflage pattern, I thought that a girly detail like a pink luggage tag won't hurt. I began to explore webshops but it was eBay where I got lucky. This Mulberry luggage tag was new and came with dustbag, box and tags, so I decided to bid for it. My max. bid was £36.5 and I won it for £36 so the final price remained just about in my budget. :D 

6 kommenttia:

 1. Gorgeous Mulberry tag! Love the colour!
  http://fashion-soup.com/

  VastaaPoista
 2. wow so beautiful tag , Love pink color , it can make every bag ,,pop''
  also check out my blog

  https://thefashionsateen.wordpress.com/

  VastaaPoista
 3. Amazing pics, have a nice day!

  Alice Cerea,
  BABYWHATSUP.COM

  VastaaPoista
 4. I loooove Mulberry! :)

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/8/15 10:47

  Hei! Päädyin blogiisi ihan saattumalta ja näin herkullisen värisen laukkutagin. Upea löytö!
  Vinkki viimeaikaisiin kokemuksiini perustuen...Jos lähdet lentäen matkalle suosittelen että laitat jonkun tavislapun laukkuusi kiinni. Ostin rimowan matkalaukun ja sen jälkeen kaikki tagit ovat jääneet lennolle tai koneen ruumaan. Laukkuni tulee aina hihnalle ilman lappua. Tämä vain vinkiksi, koska lappu on kivan näköinen ja helposti irtoava...
  Mukavaa loppukesää / alkavaa syksyä !
  t. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos, upea löytö tosiaan, oon tyytyväinen että raaskin ostaa sen :) Mutta ohhoh, aikamoista jos noita tagivarkaita on enemmänkin liikenteessä :/ Täytyypä siis painaa neuvo mieleen!

   Poista