Calvin Klein Bea Croc Mini Crossover

IMG_0337

Eilen postailin Booztin alevalikoimasta - ei, en tällä kertaa päätynyt tilaamaan Wondersin baltsuja, vaikka ne kuinka houkuttelivatkin... ;) Sen sijaan viime kuussa alejen alkuvaiheessa nappasin Booztilta jotakin, jota olinkin aiemmin ehtinyt kuolaamaan blogin puolellakin - Calvin Kleinin söpön krokokuosisen crossover -mallisen laukun. Siitä on varmaan kolme tai neljä vuotta, kun mulla on viimeksi ollut musta pikkulaukku! Miten oonkin selvinnyt, hahah. Oon siitä hieman hönö, että värikkäitä pikkulaukkuja oon kyllä muistanut ostella ja niitä alkaa jo olla vähän joka lähtöön, mutta mustaan en ole älynnyt "sijoittaa" vaikka todellisuudessa sen värisille laukuille olisikin eniten käyttöä. Tähän CK:n Bea - laukkuun tykästyin kuitenkin niin paljon, että mietin sen ostoa normaalihintaisenakin - mutta onneksi jäin hetkeksi harkitsemaan, nimittäin pian laukku löytyikin jo Booztin alesta ja ostopäätös oli sinetöity. ;) 

Laukku osoittautunut kelpo ostokseksi! Vaikka laukku onkin tosi pikkuinen, se on kuitenkin huomattavasti paremman mallinen kuin vaikkapa Michael Korsin mini Hamilton - tähän mahtuu muutakin kuin puhelin, kukkaro, avaimet ja huulirasva. :D Erityisesti kesällä nämä pitkähihnaiset crossover-laukut ovat mieleeni, kun laukun voi vain heittää olan yli ja saa viipottaa huolettomasti kädet täysin vapaana kantamuksista. Laukku on nahkaa ja vaikuttaa laadukkaalta - siitä on varmasti vuosiksi iloa kovassakin käytössä. Silti varoituksen sanana niille, jotka laukun ostoa miettivät tässä krokokuosissa - materiaali naarmuuntuu aika helposti! Jo muutaman käyttökerran myötä laukun pinnassa näkyi pieniä naarmuja, vaikka olin ostamisen jälkeen sprayannut laukun kauttaaltaan suojasuihkeella. Tämä ei mua ole haitannut, mutta jollekin toiselle se voisi olla iso, ostopäätökseen vaikuttava seikka. :)

IMG_0345
IMG_0348
IMG_0349
IMG_0363
IMG_0369
IMG_0374

Mitäs tykkäätte uutukaisesta? :)

// The newest addition to my bag collection! I managed to grab this pretty Calvin Klein crossover bag from Boozt's sale last month, and since then I've been using it almost daily. Considering the fact that this is just a small bag, you can fit surprisingly much stuff into it! I love the croco embossed leather and the long strap makes the bag very practical because you can wear it across the body. Overall, I'm happy with my purchase. :) What do you think?

4 kommenttia:

 1. Great croc-stamped bag! Love its versatility and totally love the uniqueness of your pics!
  http://fashion-soup.com/

  VastaaPoista
 2. Your bag is gorgeous!

  www.dylanasuarez.com

  VastaaPoista
 3. That bag is so pretty! I love the material and the shape.

  http://www.theaisleofstyle.com

  VastaaPoista