Mekko häihin?

tropicaldress

Heipparallaa! Sori pitkä postailutauko taas, niin ne päivät ja viikot vaan vilahtaa ohi nopsaan. Blogiin olisi vaikka mitä postausideoita, mutta koska aika on rajallista, niiden idisten toteuttaminen tuppaa viemään oman aikansa... :D Koitetaan nyt palata linjoille tämmösellä "helpolla" postauksella - mulla on pienimuotoinen mekkokriisi!

Nimittäin, pitkästä aikaa olisi eräät häät luvassa ensi kuussa, ja sinnehän tarvitsee jotakin päällepantavaa! Nykyään mulla ei oikein ole mitään juhlavia, hääkelpoisia mekkoja garderobissani, sillä monia kolttuja oon joko myynyt pois tai ne on jääneet liian isoiksi. Nyt sitten ollaan pukeutumispulman partaalla - mistä ihmeestä tempaisen kivan juhlamekon, joka kuitenkin on kohtuullisen hintainen ja jota mielellään voisi käyttää myöhemmin muuallakin kuin astetta spessummissa kekkereissä? Tilasin jo Nellylta muutaman vaihtoehdon, mutta ne kaikki menivät ikävä kyllä palautukseen - koot oli hassuja ja yhdessä muuten kivassa ja sopivassa mekossa materiaali oli sangen epämiellyttävää.

No, nyt taisin jo löytää uuden potentiaalisen mekon juhliin; nimittäin tuollaisen vaaleankeltaisen Dorothy Perkinsin ihanuuden. Sitä saa DP:n oman nettikaupan lisäksi myös ainakin Zalandolta, ja sieltä varmaan tilaan sen jahka vaan mun kokoa tulee vielä saataville. Kehittelin pari asuideaa mekon ympärille; joko överipastellia (rusketus olisi toivottavaa tämän kanssa...) tai sitten mustat asusteet ja punaiset detaljit. Mitäs tuumaa lukijaraati? Hätävaihtoehtona mulla on mustat leveälahkeiset housut ja niiden kanssa jokin juhlava paita, ja tietty kengiksi korkkarit.

tropical1

tropical2

// There's a wedding party ahead next month and I definitely don't have anything to wear for that kind of occasion... I've been looking for dresses for quite a long time and I think now I found a great one from Dorothy Perkins. I love the color and the print in that skater dress! I would combine this light yellow number with either pastel colors or just classic black accessories and little bit red in lips and nails. What do you think?

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/15 21:57

  pastellia!! mustat asusteet luovat ehkä liian "synkän" ja talvisen kokonaisuuden, häistä kun kuitenkin on kyse niin ehdottomasti vähän väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeassa! :) Taidan kallistua samaan vaihtoehtoon; ensisijaisesti siis pastellivaihtoehto harkintaan jos tuon mekon nyt ylipäätään itelleni saan napattua ja se on livenäkin yhtä kiva kuin kuvissa.

   Poista
  2. ps. siitä on ihan HUIKEAN pitkä aika kun viimeks on tullut suomenkielistä kommenttia blogiin, eli kiitos sulle kun kommentoit! :D

   Poista