Lace & fringes

laceandfringe1
laceandfringe2
Viime aikoina vaatekaupoissa asioidessa mun huomio on jotenkin automaattisesti aina hakeutunut kaikkeen pitsiseen tai virkattuun, varsinkin jos siinä luomuksessa on mukana myös hapsuja hihoissa ja helmassa. Voisi sanoa, että mun mielestä kesän 2015 the vaate on hapsullinen pitsikimono. :D Niissä on vaan jotain ihanan rentoa ja kesäistä; hihat peittävät, mutta toisaalta materiaali on kuitenkin varsin kepeää ja ilmavaa, hapsut liehuvat huolettomasti tuulessa... no joo. Kimonojen lisäksi myös mm. mekot, topit ja tietysti asusteet ovat olleet vilkuilun kohteena.

IMG_0378
IMG_0380
Omat pitsiset hapsuhärpäkkeeni päädyin tällä kertaa tilaamaan varsin kilpailukykyiseen hintaan eBaysta - musta kimono maksoi vaivaiset 5 puntaa, valkoinen puolestaan kympin koska siihen tuli päälle postareitakin. Täytyy kyllä sanoa, että eBaysta vaatteiden ostaminen tulisi ihan naurettavan halvaksi, jahka vain jaksaisi useammin selailla sieltä valikoimaa. Monesti ehkä juuri se onkin ongelmana, että tarjontaa on aivan liikaa - on helpompaa selata lempi nettikauppoja tai käydä liikkeessä paikan päällä, kaivaa pankkikortti esiin ja pulittaa se "hieman" korkeampi summa, vaikka vastaavia saisikin murto-osahintaan netistä. :D

// Lace, crochet, guipure, fringes.. those seem to be my personal magic words at the moment when it comes to summer clothing. I'm continuously eyeing all kinds of kimonos, tops and dresses made of sheer materials, especially if there's some fringe details! The best part is that many of these pieces can easily be transformed from hot (well, not so hot here in Finland...) summer days into autumn's garderobe. My fringed kimonos in the last two photos are from eBay, you can find them here and here. ;)

3 kommenttia:

  1. Love it dear :) Bisous from France, *-* Sand. *-*

    www.taimemode-fashionblog.com

    VastaaPoista
  2. Gorgeous picks, totally love those lace cover-ups!
    http://fashion-soup.com/

    VastaaPoista