Ihana nachosalaatti

IMG_1093
Heipsan! Taas on semmonen mysteerimies kuin Aika onnistunut juoksemaan kaikki aiemmat mm-ennätyksensä uusiksi. Blogi on edelleen häpeällisen jäässä - vaikka välillä onnistunkin postaamaan jopa muutamana päivänä peräkkäin, sitten taas katoan viikoiksi. ;) No, ehkä syksyllä tämä alkaa taas sujua rutiinilla... tai sitten ei, jääköön nähtäväksi. Pitäisi ehdottomasti päivittää ulkoasu bannereineen ja välilehtineen päivineen, niin olisi ehkä mielekkäämpää postaillakin kun blogipohja olisi esteettinen edes omaan silmään. Mutta hitsit, se on usein ihan mahdottoman työläs projekti ja siihen on vaikea löytää aikaa - tai intoa. :D 

Ettei blogiapaattisuus jatkuisi aivan loputtomiin, tässä olisi teille kelpo reseptiä tyrkyllä. Rakastan kaiken sorttista texmex-safkaa, ja nyt kesällä varsinkin nachosalaatit on kovassa huudossa. Tässäpä siis yksi versio moisesta.

IMG_1098

NACHOSALAATTI

salaattia
kurkkua
keltaista paprikaa
minitomaatteja
(punasipulia)
(avokadoa)
jauhelihaa
voita paistamiseen
mausteita (esim. suolaa, mustapippuria)
maissilastuja
juustoraastetta (emmental-mozzarella)
juustodippiä

Paista ja mausta jauheliha. Lado lihat uunivuoan pohjalle levitettyjen maissilastujen päälle, ripottele pinnalle mieluisa määrä juustoraastetta ja nakkaa helahoito uuniin n. 10-15 minuutiksi. 175-200 astetta on passeli paistolämpö. Nachoherkun paistuessa uunissa, pilko salaattiainekset ja laita valmiiksi lautaselle. Sitten vaan juustokuorrutteinen jauheliha-maissilastu-unelma uunista ulos ja salaatin päälle. Kruunaa semiepäterveellinen herkuttelutuokio reilulla määrällä juustodippiä. ;) Omnomnom ja mässynmässyn.

2 kommenttia: