Booztin alejen loppurysäys: Ota 4, maksa 3

booztkamppis

Booztilta tuli sähköpostia, että heillä on meneillään mahtava Ota 4 maksa 3 -kampanja koskien kaikkia aletuotteita. Tarjous päättyy sunnuntaina. Tämä on ollut pitkään yksi mun suosikkikamppiksia Booztilla, ja ehdinkin jo hieman odottamaan sen alkamista alejen vedellessä viimeisiään - mikäs sen parempaa, kuin saada jo entuudestaan edullisista hinnoista vielä lisää alennusta. ;) Ainakin omalla kohdallani se jos joku motivoi tilaamaan, erityisesti jos oon jo pidempään silmäillyt tiettyjä tuotteita, mutta en ole raaskinut maksaa täyttä hintaa. Laitoin tilaukseen kaikkea "järkevää", eli lähinnä vaatteita joita voin pitää töissä.

Kesällä mun vaatetilanne on ollut ihan hyvä, mutta syksyä ajatellen on ollut tarkoitus hankkia jokunen pitkähihainen siistimpi pusero. No, nyt niitä löytyi! Farkkupaidoista on tarkoitus pitää vain toinen - jos kumpaakaan, se on ihan siitä kiinni miltä ne sitten livenä näyttää... Täydellisen mallinen ja värinen farkkupaita on jotenkin todella vaikeaa löytää; ihailen niitä usein muilla ja haluaisin moisen esim. mustien farkkujan kanssa yhdistettäväksi, mutta en vaan ole vielä onnistunut bongaamaan tarpeeksi kivaa. Toivotaan, että nyt tärppää. :) Espritin kuviollisia paitoja (etenkin tuota vihreää!) oon ihaillut kuukausitolkulla, mutta normaalihinnat olivat makuuni ihan liian kovia. Nyt kun ne vihdoin oli alennettu, oli pakko sortua. Gestuzin mustia, aavistuksen rennomman mallisia housuja oon katsellut aiemmin muissa nettikaupoissa, ja mielenkiinnolla odotan miltä ne sitten mun päällä näyttää. Kesällä oon käyttänyt farkkujen ohella lähinnä maksihameita ja H&M:sta ostettuja todella leveälahkeisia mustia housuja, mutta syksyllä liehulahkeiden tilalle alkaa kaivata hieman kapeampaa ja skarpimpaa istuvuutta.

Mekot ja korkokengät olikin sitten kategoriaa ei-niin-kovin-tarpeellista... Wondersin kenkiä oon pitkään halunnut päästä kokeilemaan, kun niiden mukavuutta aina kehutaan. Jos nuo on hyvät, pistän samantien myyntiin aiemmin tänä vuonna ostetut Dunen korkkarit - niin paljon kuin niistä tykkäänkin, niitä ei todellakaan ole luotu mun jaloille. Selected Femmen mekkokaksikko menee myös aavistuksen sinne heräteostosten puolelle, mutta niistäkin korkeintaan toisen ajattelin pitää. Katsotaan, mitä näistä jää mun vaatehuoneeseen asustamaan! Ennakkosuosikkeja tosiaan on Espritin puserot ja Gestuzin pöksyt, toivottavasti ainakin nuo vastaisi odotuksia. :)

boozt2
Kuvaa klikkaamalla tarjoukseen! (sis. mainoslinkin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti