You get so alone at times that it just makes sense.

IMG_0309
Pakko myöntää, että kesällä on tullut alejen myötä shoppailtua hieman liiankin innokkaasti. ONNEKSI näillä näppäimillä syysmallistot rantautuvat vaatekauppojen rekkeihin ja hyllyihin, ja minä kun en mielelläni osta mitään normaalihintaisena, saattaa olla että jokunen pennonen jää jopa säästöönkin. ;) Tässä olisi nyt tällaista ällömaterialistista ostopostausta, eli niiden viime kuukausien alelöytöjen esittelyä. 

IMG_0311
IMG_0314
IMG_0318
Spartoolta tilatut Birkenstockit ovat olleet ahkerassa käytössä siitä saakka, kun kuriirifirman jäbä ne toimitti kotiovelle. Mitkään ei vaan päihitä mukavuudessa Birksejä! Nämä ovat Madrid -malliset sandaalit ja aiemmin omistin jo Arizonat. Jälkimäiset ovat ehkä aavistuksen paremmat, koska niissä on kaksi remmiä ja siten ne pysyvät tukevammin jalassa. Mutta kyllä nämä Madriditkin jalassa tietysti pysyvät kun remmin kiristää tarpeeksi napakasti istuvaksi, vain pari kertaa on kenkä lentänyt vahingossa jalasta kun on ollut vähän vauhdikkaampi tilanne päällä. :D

IMG_0386
Parit shortsit H&M:stä.

IMG_0398
Kukallinen sifongista valmistettu maksihame ja mustat leveälahkeiset housut, myöskin sieltä H&M:stä. 

IMG_0402
Lenkkitoppi Gina Tricotista ja musta midipituinen hame H&M:stä.

IMG_0405
Topissa on hologrammipainatus.

IMG_0761
Okei, nämä eivät ole alelöytöjä, vaan normihintaisia ostoksia. Perusjuttuja GT:stä, 100% pellavaa oleva kauluspaita ja mustat korkeavyötäröiset pillifarkut.

IMG_0785
Midimittainen H&M:n hame, tää on about samanmallinen kuin aiemmin vilahtanut mustakin.

IMG_0813
Dorothy Perkinsin mekkoa ihastelinkin jo aiemmin blogissa, kun pohdiskelin hääpukeutumista. No, pitihän se Zalandolta sitten lopulta tilata, ja onneksi tein niin - mekko on aivan ihana, siitä tuli suorastaan mun lemppari. Eilen se olikin jo ekan kerran päällä niissä juhlissa, toivottavasti jossain vaiheessa saisin asua tännekin näytille.

IMG_0791
Zalandolta tarttui mukaan myös New Lookin söpöt leokuosiset tossut, joissa on metallikärki. Näillä oli n. parikymppiä hintaa eli ei paha, varsinkaan kun kengät vaikuttavat jopa yllättävän kestäviltä.

// If you ask my bank account, summer is very nasty time because every shop window screams SALE! SALE! SALE! And since as a woman I happen to be kind of cliche one (but only sometimes, in some cases), I like shopping... ;) I've done quite many purchases during last few months and I must say, I'm happy summer is soon over and those clearance racks will change to AW collections. And because those clothes come with normal price tags, I won't have heart to buy almost anything then haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti