Perfume.fi

candy

Mun kaikkien aikojen ehdoton lempihajuvesi on Pradan Candy. Kaikki kolme versiota ovat ihania, mutta ihan paras on se originaali eli edP. Tuoksu on kuitenkin melko tyyris: Sokoksen verkkokaupasa 30ml maksaa huimat 64€ (isompien pullojen hintaa en halua edes tietää...), ja Briteistä tilatessakaan ei kovin edukkaasti pääse; allbeauty.comissa 80 ml maksaa £59.95 ja päälle postarit - helposti menee euroissa yli yhdeksänkympin. No, sitten eilen muistin tutkailla perfume.fi -nettikauppaa, josta aiemmin tuli mainos erään Zalandon tilauksen mukana. Mitä vielä, siellä Candy 80ml irtosi alle 70 eurolla tarjouksessa! Ja paremmaksi vain menee; löysin alekoodin jolla sai vielä 20% lisäalennusta, joten hintaa tilaukselle tuli vain 55€. Toimituskulut olivat ilmaiset. Tämähän on jo melkein liian hyvää ollakseen totta... :D

Turhankin edulliset hinnat hieman epäilyttivät aluksi, mutta pikainen googletus sai mut vakuuttumaan siitä että kyseessä on kuitenkin luotettava nettikauppa. Ja olisi aika outoa, että Zalando jakelisi pakettiensa mukana mainoksia kaupasta, jolla ei ole puhtaat jauhot pussissa... ;) Turvallisin mielin siis maksoin Paypalilla tilauksen, nyt vain odottelemaan että pääsee käyttämään lempparituoksuaan pitkän tauon jälkeen! 

Onko teillä kokemuksia perfume.fi:stä? :) Entä mitkä hajuvedet lukeutuvat lemppareihinne?

// I just looooooove this Candy perfume by Prada! Unfortunately it's kinda expensive so I've been quite a long time without it and have used my other perfumes (I own way too many...), but yesterday I found 80ml bottle from sale and just had to buy it. Can't wait to start using it! What is your favorite perfume? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti