Stan Smith

IMG_1528
IMG_1530
IMG_1536
IMG_1540
IMG_1543
IMG_1548
IMG_1552

Kun keväällä ostin Adidaksen pinkit Superstarsit, mulla oli käynyt mielessä myös mustien Stan Smith -tossujen hankinta. Päädyin tosiaan kuitenkin värikkäämpään vaihtoehtoon, ja hyvä niin - kengät ovat olleet ahkerassa käytössä läpi kevään ja kesän! Välillä sitä kuitenkin vaan kaipaa myös hillitympiä värivaihtoehtoja kengissä, sillä esimerkiksi mustia ja ruskeita kenkiä on miljoona kertaa helpompaa yhdistellä "kaiken" kanssa kuin vaikkapa juuris sitä pinkkiä. Minä kun vielä olen välillä varsinainen mätsäysnatsi; en kauhean mielelläni laita jalkaan pinkkejä kenkiä jos vaikka kynnet on punaiset, jne. Tarkkaa touhua. :D Nyt kun onnistuin bongaamaan jo aiemmin ihaillut Stan Smithit Zalandon alesta viidelläkympillä, laitoin saman tien tilausta menemään.

Pidän kovasti näistä uusista popoistani! Muutamaan kertaan olen käyttänyt niitä, ja taas tuli todettua että Adidaksen valikoimasta löytyy kyllä hyvin kenkämalleja, joista silmien lisäksi myös kinttuni tykkäävät - oon käyttänyt Staneja muutamia kertoja, eikä rakon rakkoa ole tullut. Yleensä lähes jokaisen uuden kenkäparin kohdalla ns. sisäänajoprosessi on enemmän ja vähemmän tuskallinen, ja laastareita saa kantaa mukana laukussa rakkojen varalta. Nämä olivat heti sopivat, jee! Myös kenkien ulkonäkö on mieleeni, sillä vaikka ne ovat mustat ja hyvin simppelit, takana on pienenä jujuna leopardikuvioinen kantaosa.

// New shoes - yes, again... when I spotted these Stan Smith sneakers by Adidas Originals on sale with 50% off, I just couldn't resist! These shoes were really practical and wise investment since they're really, really comfy when I'm wearing them. And although Stan Smiths look very simple, they still got this kind of coolness.. in a minimalist way! Usually I tend to buy just colorful shoes since I happen to loooove bright colors, but there are days and outfits that simply require me to own one or two pairs of shoes in "boring" colors. But hey, these sneakers are not boring at all, thanks to the leopard detail at the back of the shoe! ;)

1 kommentti: