I drive around the streets an inch away from weeping, ashamed of my sentimentality and possible love.

IMG_1569
IMG_1565
Kirjoitin aiemmin tehneeni tilauksen ensimmäistä kertaa Perfume.fi -nimisestä nettikaupasta (joka on muuten suomalainen yritys!), kun bongasin sieltä Pradan Candy EdP:n kelpo hintaan. Tämän yhden tilauskerran perusteella suosittelen tsekkaamaan ko. puljun valikoiman, aion itse ostaa sieltä aivan taatusti toistekin! Tilaus tuli super nopeasti jo muutamassa päivässä noudettavaksi pakettiautomaatista, ja enpä usko että mistään muualta olisin saanut suosikki hajuvettäni yhtä edullisesti vain 55 eurolla - jopa brittiläisten nettikauppojen hinnat jäivät tällä kertaa kakkoseksi. 

Ai että, ihanaa kun eteisen peilin edessä pöydällä pönöttää taas pullollinen lempi tuoksua. Siitä on varmaan lähes vuosi, kun mulla viimeksi oli Candya, ja sen jälkeen olen käytellyt muita... osittain juuri sen takia en ostanut saman tien uutta, kun mulla on noita muitakin hajuvesiä vähän turhankin monta (edelleen), mutta isoin syy oli tuoksun kovanpuoleinen hinta. Halusin ison 80ml pullon, koska tiesin tuoksulle olevan käyttöä, mutta Suomessa se maksaa yleensä hunajaa ja ulkomaalaisilla firmoillakaan ei ole näkynyt aikoihin kovin hyviä tarjouksia. Monilla puljuilla, kuten All Beautylla ja Fragrance Directilla, pitäisi maksaa myös melko korkeat postikulut hajuvesilähetyksistä.  No, nyt tätä on taas, jee! :)

IMG_1570
IMG_1572
Tuoksun lisäksi ostin eBayn kautta Travalo refillable perfume atomizer -matkahajuvesipullon. Travaloon mahtuu tuoksua 5ml ja se kulkee mulla aina laukussa mukana; näin lempiparfyymi on aina käden ulottuvilla. Myös lyhyelle reissulle lähtiessä pärjäisin varmasti pelkän Travalon turvin - mikään ei ole yhtä ärsyttävää, kuin raahata isoa hajuvesipulloa sun muuta "turhaa" kosmetiikkaa mukanaan kaiken muun matkatavaran ohella... Mulla oli jo ennestään yksi Travalo, mutta siinä on ollut YSL:n Parisiennea enkä uskaltanut täyttää sitä uudestaan toisella hajuvedellä, ettei tuoksut pääse sekoittumaan ikävästi keskenään.

Mitkä on teidän lempituoksuja? Entä osaako joku vinkata muita hyviä vaniljaisia hajuvesiä, joita mun kannattaisi käydä myös nuuhkimassa? Yves Rocherin Vanille Noire on kelpo tuoksu, sitä käytin paljon viime keväänä ja alkukesästä, mutta mielelläni otan vastaan uusia suosituksia! Toistaiseksi ei mikään ole päihittänyt karkkista Candya. ;)

// What's your favorite perfume? Mine is absolutely Candy EdP by Prada. I previously mentioned that I bought a new bottle online at just a bargain price, and now I've been able to wear my favorite perfume again for few weeks now. I also got this pink Travalo perfume atomizer which is very handy, as I can easily take it with me wherever I go. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti