Uutta meikkipussissa

IMG_2057
Pähkäilin aiemmin, mikä Urban Decayn luomiväripaletti kannattaisi valita. Päädyin lopulta Naked2:een, koska pitkän ja hartaan vertailun perusteella sen värivalikoima vaikutti monipuolisimmalta omaa käyttöäni ajatellen, ja sävyt ihooni ja silmieni väriin sopivimmalta. Muutamia luomivärinappeja oon jo testaillut, ja hyvältä vaikuttaa! Taisi olla joka euron arvoinen kosmetiikkahankinta. Pitäisi vaikka ensi viikonloppuna ottaa projektiksi katsella Youtubesta meikkausaiheisia v-logeja, sillä mä en tosiaankaan oo mikään mestarimeikkaaja. Oon käyttänyt todella vähän luomivärejä, ja lähinnä niin että oon sutinut yhtä sävyä koko luomelle. Sentään oon tajunnut hieman häivyttää rajoja, no worries sen suhteen. :D 

IMG_2058

IMG_2074

IMG_2075

IMG_2070
Sävyt ovat ihanan pigmenttisiä, ja myös paletin mukana tullut sivellin on yllättävän laadukas. Mukana tuli myös testeriversio UD:n kaikista neljästä silmämeikille tarkotetuista primereistä, ja niitäkin täytyisi kokeilla lähiaikoina - sen, joka parhaaksi osoittautuu, oon ajatellut hankkia ihan normaalikokoisena putelinakin. Nykyään käytän harvoin meikkivoidetta ilman pohjustusvoidetta, joten yhtäläiseen silmämeikillekin haluan kunnon pohjustuksen jotta värit pysyy parhaiten. :)

IMG_2081

IMG_2083
Toinen uusi juttu meikkipussissa on Papier Poudre -puuteripaperit. Keväällä ostamani Make Up Storen kiillonpoistopaperi ei oikein toimi mun iholla, joten oon käyttänyt viime aikoina lähinnä Rizla-papereita. :D Ne ovat oikein kelvollisia ylimääräisen kiillon poistossa, mutta välillä iho kaipaa paperilla taputtelun jälkeen vielä puuteria viime silaukseksi. Puuteroidut paperit olisivat siispä kaikkein kätsyimpiä. Olinkin iloinen huomattuani, että brittiläiseltä Papier Poudre (klik!) -firmalta voi tilata yhden sample-tuotteen hintaan £0.01, postareita taisi olla £1.50 jos oikein muistan. Tämä on siis ihan se normaali pakkauskoko, eli vihkonen sisältää 65 arkkia puuteripaperia - kyseessä ei ole mikään pikkuinen testeriversio. Sitten kun nämä loppuvat, ostan kyllä samalta puljulta lisää puuteripapruja! 12-pack vihkoja maksaa reilut parikymmentä puntaa, eli ei sekään nyt mitään älytöntä kiskontaa ole, ottaen huomioon miten kauan yksi 65 arkin vihko riittää ainakin omassa käytössäni. 

// New in my makeup bag: Naked2 palette by Urban Decay and Papier Poudre booklet. I really like both products, great buys! 

1 kommentti:

 1. Nice blog you have :) Bonjour from France, Sand.
  http://www.taimemode-fashionblog.com
  .
  Please VOTE for me to be a French brand bag image, merci :)
  http://www.c-ouibylucie.com/2015/09/qui-sera-la-prochaine-ambassadrice-c-oui-saison-2015-2016.html

  VastaaPoista