Sophie Hulme Large Tote Bag

IMG_2211
IMG_2212
Kas, uusi laukkuhan se siinä kuvissa vilahtaa! Postailin ekan kerran vuonna 2012 tykästyksestäni Sophie Hulmen laukkuihin, ja siitä asti niitä on tullut ihasteltua. Silloin kun brändi oli vielä uunituore, laukut olivat aika maltillisen hintaisia... kerran oli hyvin lähellä etten kotiuttanut My Wardrobelta (r.i.p.) moista, mutta jäin jahkailemaan ja laukku ehti mennä nenän edestä, möh. Tämän jälkeen hinnat ovatkin nousseet kovin harppauksin ylöspäin joka vuosi; tällä hetkellä sama laukku maksaa yli 900 euroa esim. My Theresalla

Ja mitäpäs itse sitten maksoin uudesta laukustani? Vaivaiset £92.00 ja päälle parikymppiä postikuluihin. Aikamoinen hintaero! Huusin laukun omakseni eBaysta, kuinkas muutenkaan. ;) Tässä huutokaupassa oli ehdottomasti mun etuna se, että myyjän kuvat olivat aika kehnoja - kellertävässä valossa otetut, hieman suttuisat ja tärähtäneet kuvat eivät ole kauhean myyviä. Pyysin sähköpostitse sitten lisää kuvia, ja sainkin niitä. Lisäksi myyjällä oli loistavat palautteet ja hän oli ennenkin myynyt muutamia designer-tuotteita, joten turvallisin mielin päätin taistella laukusta. Olikohan tässä yksi vai peräti kaksi huutajaa mun lisäksi, joten aika helppo voitto tuli lopulta.

Lopullinen hinta jäi todella edulliseksi, mutta toisaalta muutama satanen olisi ollut mielestäni jo liikaa tästä: laukku on selkeästi nähnyt jo jonkin verran elämää, ja kaipaa pientä puunausta. Siinä on naarmuja ja muutamia tahroja, joten ajattelin huomenna kipittää hakemaan marseillesaippuaa ja kenties Wolyn Neutra -puhdistusvoidetta. Suojasuihke mulla onkin jo kaapissa valmiina. Ei tämä nyt häiritsevässä kunnossa ole jos esim. pienille tahroille ei mitään saa tehtyä, ne näkee lähinnä tarkkaan lähietäisyydeltä syynäämällä, mutta kokeilenpa nyt ainakin noita kikkoja. :) Kauppaan ei ikävä kyllä kuulunut dust bagia tai Hulmen laukuille tyypillistä, sesongittain vaihtuvaa laukkukoristetta, sillä nämä olivat päässeet hukkumaan myyjältä. Ei se mitään, niitä koristejuttuja näyttäisi saavan kohtuulliseen hintaan eBaysta jos sellaisen jossain vaiheessa haluan. :)

All in all, oon todella tyytyväinen ostokseeni! Aivan varmasti ostan tulevaisuudessa vielä toisen jos kolmannenkin laukun Hulmen valikoimasta. Parempaa laukkuesittelyä kunnon kuvilla tulee siinä vaiheessa, kun puhdistusoperaatio on suoritettu. 

// My new bag, tadah! I got this beautiful Sophie Hulme tote from eBay, I paid just £92.00 + postage cost so this was such a fantastic bargain. The bag has some scratches and marks so tomorrow I'm going to clean it up a little bit, but otherwise it's in great condition. I just love it! 

2 kommenttia:

  1. So fun, love that bag xx

    http://www.itssuperfashion.com/2015/09/the-collecteur-x-nyfw-inspiration/

    VastaaPoista