#lumenemadness

IMG_3398
Kauppareissulla huomasin, että kosmetiikkaosastolla oli meneillään varsin kelvollinen tarjouskampanja Lumenen tuotteista: 40% alennusta kaikesta! Sehän oli hyödynnettävä, koska harvemmin noin edullisesti saa meikkejä. Mulla on yksi luottotuote Lumenelta, nimittäin kulmakarvavaha. Sitä oon käyttänyt jo ainakin kymmenen vuotta, enkä suostu vaihtamaan mihinkään muuhun! Myös huulipunia, ripsivärejä ja ties mitä Lumenea oon vuosien varrella kokeillut, ja lähes aina tykännyt. Päädyin loppujen lopuksi ostamaan aika monta putelia!

IMG_3400
Beauty Base peitevoide tummille silmänalusille. Mä tuskailen jatkuvasti mun silmänympärysihon kanssa - tummat viivat silmien alla saa mut näyttämään kamalan vanhalta! Kyse ei ikävä kyllä tunnu olevan esimerkiksi liian vähäisistä yöunista, vaan lähinnä perinnöllisyydestä... :D Tähän asti oon käyttänyt YSL:n valokynää ja se on ihan hyvä, mutta oon pitkään halunnut kokeilla myös jotakin peittävämpää. Siis ihan ehtaa peitevoidetta. Tämä Lumenen Beauty Base -puteli vaikutti pikaisen googlailun perusteella hyvältä: aprikoosin sävyisen voiteen luvattiin taittavan tehokkaasti tummuutta silmänalusissa. No, enpä oikein tiedä. Kyllä tää jotakin tekee, mutta ei ihmeitä. Ehkä voiteen pitäisi olla hieman paksumpaa...? Toisaalta siinä olisi sitten vaarana paakkuuntuminen päivän mittaan. Ehdottakaa jotakin laadukasta peitevoidetta silmien zombie-renkuloita peittämään!

IMG_3406
Blueberry kulmien muotoiluvaha. Tosiaan tämä on ihan huippu hyvä tuote! Kulmat on helppo saada ojennukseen, ja vaha toimii niin yksinään kuin myös kulmakynän kanssa käytettynä. Täytyy tosin pikkuisen marmattaakin, nimittäin ennen putelin uudistusta harja oli vähän suurempi ja mielestäni parempi. Pakkauskokokin on pienentynyt yhden millin verran, vaikka samalla hinta on pompannut peräti 9,50 euroon... ;) No, suht ok-hintainen tämä tuote edelleen on moniin muihin brändeihin verrattuna. 

IMG_3411
Wild Rose huulipuna, sävy 18 Lupiineja. En nyt ehkä olisi tarvinnut uutta huulipunaa, onhan niitä jokunen jo ennestään, mutta kylmään taittavaa fuksiaa oon kaipaillut kokoelmaani. Tässä se nyt sitten on. Oon pari kertaa testaillut punaa, ja tykkään. Levittyy hyvin eikä levähdä ympäri naamaa tai hampaisiin, pysyy ihan kohtuullisen kauan. Tietty syömisen/juomisen jälkeen joutuu korjailemaan, mutta ainakin mulla se on lähes kaikkien punien kanssa sama juttu. :)

IMG_3413
3-in-1 Nail Ridge Filler, Quick Drying Top Coat, Gel Effect. Lakkaostoksista aluslakka ja luumun värinen värilakka olivat hittejä, mutta päällyslakka oli  hieman huti. Kyllä se asiansa ajaa, mutta Seche Viten "hehkutettua" pikakuivattajaa vuosia käyttäneenä jouduin taas toteamaan, ettei sen ole voittanutta. Lumenen päällyslakka kuivuu huomattavasti hitaammin. Nyt mulla on ollut näillä kolmella lakalla tehty lakkaus kynsissä pari päivää, ja ainakin toistaiseksi on pysyneet hyvin lohkeilematta. 

// Few days ago when I was doing my grocery shopping, I almost got mad at Lumene's stand. All makeup products were 40% off so I had to take that chance, haha. I bought concealer for dark under eyes, eyebrow wax (best thing ever!), fuchsia lipstick and nail polishes. Good buys, expect the concealer was a little bit disappointing! It's not very covering product, so my hunt for perfect zombie effect killer will continue. :D Now, good night everyone!

4 kommenttia:

 1. Nice!

  Xx,

  www.floortjeloves.com
  www.facebook.com/floortjeloves

  VastaaPoista
 2. The wild rose lipstick sounds the most promising. Love the color. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  VastaaPoista
 3. What a lovely product! I love face masks.. Pumpkin and pineapple!?! What an interesting combination.

  VastaaPoista