Luisaviaroma Fashion Fridge

luisaviaroma fridge

Nyt on kyllä hauskin kuvaskaba aikoihin! Nimittäin italialaisella luksusputiikki Luisaviaromalla on Instagramissa meneillään kilpailu, jossa idea on "stailata" jääkaappinsa muoti- ja ruokasuosikeillaan. Sain heti vision, että YSL:n vaaleanpunainen berliininmunkkeihin mätsäävä clutch ja Miu Miun omppukorvikset omenien seassa on ainakin pakko saada ympättyä kuvaan. Tässä on mun muutaman minuutin panostuksen lopputulos, "muotijääkaappi". :D Näin jälkeenpäin tosin toivon, että olisin vielä ihan pikkuisen satsannut kuvaan ja sammuttanut ton helkkarin valon ylähyllyltä. No, siltä varalta jos joku haluaa lahjoittaa virtuaalisia sydämiä kuvalle, mut löytää Instasta @amraiha.

Kisa loppuu huomenna 24.11. eli vielä ehtii osallistumaan, jos laittaa töpinäksi! Tosin, säännöissä kerrotaan että voittaja valitaan viidestä eniten tykkäyksiä saaneesta kuvasta, joten aikamoinen tykkäyksien kahmija saa olla. Siellä on tuhansien tykkäyksien kuvia aika montakin, joten itse osallistuin enemmän hupaisan idean takia kuin pitäen voittomahkujani erityisen hyvinä... ;)

PS: Noissa Arnoldsin munkeissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta ei ne kyllä mun suosikkeja ole! Oon silti huijaripuijari ja kuvasin ne silti (mätsäyssyistä), niitä kun oli perhekahvittelua varten jääkaapissa. :D Hauskaa kun edellisessäkin postauksessa vilahtaa samaisen puljun donitsilaatikko, ja niistä kuorrutemonstereista yksikään ei päätynyt mun kitaan. Donitsit näyttää paremmalta kuin miltä ne maistuu, ughh.

// Personalize your fridge with your favorite fashion and food - that's the idea of this Instagram competition, arranged by italian fashion shop Luisaviaroma. I think the idea is just way too hilarious so of course I had to take part in it, and above you can see the result. :D If you like the photo, feel free to heart it on Instagram, you can find me @amraiha. Have you already participated?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti