Still in love with fashion, still trying to be Audrey Hepburn.

celine audrey_1

Viime vuonna ostin mun ensimmäiset merkkiaurinkolasit, nimittäin Ray-Banin Aviatorit ja Clubmasterit. Tykästyin niihin kovasti ja tiesin heti, ettei paluuta ketjuliikkeiden 5-20€ maksaviin laseihin enää olisi - käyttömukavuus on ihan eri luokkaa! Puhumattakaan kestävämmästä laadusta; siinä missä halpislasit ovat naarmuiset parhaimmillaan jo ennen ekaa käyttökertaa, Ray-Baneissa on linssit pysyneet hyvässä kunnossa. Reiskoja ostaessa mietin, että tästähän voisi tulla tapa - joka vuosi uudet aurinkolasit kokoelmaan. ;) Tämän vuoden hankinta jäi hieman myöhäiseksi, mutta hei, talvellahan se aurinko vasta häikäiseekin eli ei näiden uutukaisten käyttöönottoa kovin kauaa tarvitse odotella! 

Mua houkutteli pari eri aurinkolasimallia: Céline Audrey sekä Prada Baroque. Valinta oli vaikea, mutta totesin että simppelimmät lasit ovat tällä haavaa fiksumpi ostos, kun tosiaan lasikokoelmani ei ole kovin laaja toistaiseksi. Päädyin siis Audreyihin - mustille isoille laseille on aina käyttöä, ja ne sopivat kaikenlaisiin asuihin. Tilasin lasit brittiläisestä Sunglasses Shopista huikean 25% alennuskoodin motivoimana. Sunglasses Shopin hinnat on muutenkin edullisempia kuin muualla, ja kun siitä sai vielä neljäsosan hinnasta pois, en voinut vastustaa vaan tilasin kauan hinkuamani Célinet.

UPS:n kuriiripoika toimitti lasit mulle ennätysnopeasti jo tänään! Ajattelin tilausta tehdessä, että toimitus menisi helposti ensi viikon puolelle... no, ovikellon soiminen piristi päivää, mä kun olen ihanasti flunssassa. Pari viikkoa mua on väsyttänyt aivan julmetusti pitkistä yöunista huolimatta, ja välillä on satunnaisesti mennyt päivä yskiessä ja sitten ei taas mitään. Oon koittanut vetää d-vitamiinia pienellä yliannostuksella, juoda kuumaa ja vaikka mitä, mutta niinpä se hemmetin flenssu pääsi eilen vihdoin valloilleen jäätävän yskän ja kuumeen muodossa. Ärsyttävää! Reilu pari kuukautta sitten olin kunnon köhässä yli viikon, joten tylsää taas löytää itsensä löhöämästä sohvalla viltin alla, aivot ihan jumissa. Sikäli tää on poikkeuksellista, kun en oo ties miten moneen vuoteen ollut "kunnolla" kipeänä, lähinnä on ollut pikku nuhaa talvisin. Liekö jotain astetta ärtsympää virusta liikkeellä. :( 

Mutta hei, mitäs tykkäätte Célineistäni? Nämähän on aika isokokoiset ja muutenkin imartelevan malliset, joten luulisin näiden sopivan about kaikkien kasvoille. Suosittelen kokeilemaan, jos jossain liikkeessä siihen tarjoutuu mahdollisuus! Mä oon tosi tykästynyt. 

celine audrey_2

celine audrey_3

celine audrey_4
(otsikko biisistä G-Eazy - Downtown Love)

// Finally I got these Céline Audrey sunglasses! I bought these from Sunglasses Shop. I think Audrey sunnies are such a classic piece of eyewear and can be worn anytime, anywhere and with any outfit! I like those huge dark lenses and flattering design - my guess is that Audrey suits almost everyone's face. What do you think? What's your favorite pair of sunnies? :)

2 kommenttia:

 1. Love Celine sunglasses. I follow you now #74, hope ypu foollow me back <3
  Have a great weekend

  Adela Acanski

  VastaaPoista
 2. Such a stylish sunglasses! You have great sense of style! Can’t wait to see your new outfit!

  Diana Cloudlet
  www.dianacloudlet.com

  VastaaPoista