Kuivan ihon pelastus

IMG_5358
Vähän kosmetiikkaturinaa tällä kertaa! Reilu kuukausi sitten sain aikaiseksi tehdä sen, mitä olisi pitänyt jo aikoja sitten tehdä - päivittää kasvovoiteet paremmin talvikäyttöön sopiviksi. Ennen yllä näkyvien putelien hankintaa mulla on ollut ympäri vuoden käytössä Erisanin hajustamaton geelivoide ja silmänympärysvoiteena milloin mitäkin, lähinnä geelimäisiä tuotteita. No, ne geelituotteet sopii hyvin kevät- ja kesäkäyttöön, mutta kylmänä vuodenaikana ne ovat aivan liian kevyttä tavaraa mun atopiaan taipuvaiselle iholle. Oman haasteensa sopivan ihovoiteen metsästykseen tuo sekin, kun atopian lisäksi ihoni on helposti kiiltelevää sorttia. Helppo yhdistelmä, kun on ongelmana sekä kuivuus että rasvoittuvuus. ;) 

IMG_5383
Onneksi nyt oon vihdoin löytänyt hyvät tökötit jotka ajaa asiansa loistavasti, Yves Rocherilta nimittäin. Enpä varmaan olisi osannut suunnata YR:n nettikauppaan, ellen olisi saanut äidiltäni ihan mahtavaa Anti-age Global -yövoidetta, jonka hän oli joskus saanut kaupan päälle tilauksen yhteydessä ja jota hän ei tarvinnut. Mahtavaa että sain sen, tuote on ihan mahtava! Testailin voidetta muutaman viikon ajan, ja kun totesin että se auttaa ihon kuivuuteen lisäämättä kiiltoa tai finnien määrää, laitoin tilaukseen myös saman tuotesarjan päivävoiteen. Nyt molemmat on olleet jo pidempään käytössä, ja oon super tyytyväinen. Näitä uskaltaa ostaa jatkossakin.

IMG_5375
Mielenkiinnosta laitoin tilaukseen myös Ovale Lifting -sarjan seerumin, joka on sekin kelpo keksintö. Ei voi kuin ihmetellä, miksi oi miksi en oo aiemmin vastaavaa tuotetta käyttänyt. Seerumi silottaa ihonpintaa, ja tekee meikkivoiteen levittämisestä niin helppoa, etten enää hetkeen ole käyttänyt erillistä primeria meikin alla. Levitän seerumia aamuisin vasta puhdistetulle iholle, pari pientä painallusta riittää koko kasvoille. Sen jälkeen odottelen hetken että seerumi imeytyy, ja sitten on päivävoiteen vuoro. :) On olemassa muutamia seerumeita joita haluaisin kokeilla, kuten Estée Lauderin New Dimension Shape + Fill, mutta ne on sitten sieltä tyyriimmästä päästä. Hyvää tarjousta odotellessa, tämä YR:n seerumi ajaa taatusti asiansa! :)

IMG_5364
Silmänympärysvoiteeksi valikoitui Vichyn Liftactiv -tuotesarjan Anti-wrinkle & Firming Care, jonka oon kokenut hyväksi tuotteeksi. Ostin sen hätäpäissäni apteekista vuodenvaihteessa, kun olin käymässä Kokkolassa ja unohtanut silmänympärysvoiteen kotiin. Mähän en suostu menemään päivääkään ilman silmänympärysvoidetta, muuten on silmänaluset normaaliakin jäätävämmän näköiset kun kuivuus aiheuttaa sellaisia vaaleita pieniä "palleroita" iholle, ne näyttää joltain bulgur-helmiltä. :D Hrrr. No, se vanha Lahteen jäänyt voide olikin jo loppumaisillaan, joten uuden osto oli ajankohtaista anyway. Tällä kertaa halusin ostaa jonkin vähän paremman ja laadukkaamman tuotteen, joten luin netistä arvosteluita ja päädyin Vichyyn. Hinta on Suomessa aika tyyris, kolmisenkymppiä, mutta toisaalta 15ml riittää pitkäksi ajaksi, mun käytössä ainakin puoleksi vuodeksi. Pari nuppineulan pään kokoista pisaraahan sitä vaan kuluu kerralla. :)

IMG_5353
Jos joku sattui kiinnostumaan postauksen putiloista, niin päivävoide löytyy täältä* ja yövoide täältä*. Mun ostama seerumi näyttää olevan tilapäisesti loppu, mutta YR:n seerumivalikoimasta löytyy monia muita vastaavia tuotteita. Ne voi tsekata täältä*. Vichyn silmänympärysvoidetta löytyy useimmista apteekeista ja netistä sen voi tilata vaikkapa Apteekkituotteet.fi:stä täältä*

(*Postaus sisältää Affliate-yhteistyökumppaneiden linkkejä)

1 kommentti: