Project Desktop

teippi1

teippi2

Lähiaikoina haluaisin hankkia itelleni työpöydän makkariin, koska sinne mahtuisi sellainen. Loppuisi tai ainakin vähenisi sohvalla röhnötys! Visioissani siintää lasinen pöytälevy puisilla pukkijaloilla, mutta toistaiseksi toteutusta hidastaa se, kun en ole osannut päättää pöydän kokoa. Riittääkö, että pöydälle mahtuu läppäri ja pientä tilpehööriä, vai pitäisikö tilaa olla myös mapeille ja muille isommille romppeille? 😀  Sitten kun onnistun päättämään koon, pitää vielä vertailla eri puljujen tarjontaa ja hintoja. En haluaisi lasiin sitä perinteistä vihertävää sävyä reunoihin, vaan kauttaaltaan mahdollisimman kirkkaan/värittömän pinnan. Muistelen bonganneeni Porvoosta lupaavan oloisen firman, vaikka eiköhän lähempääkin löydy.

Ajattelin ostaa pukkijalat Ikeasta tai vaihtoehtoisesti pyytää isiä nikkaroimaan. Ikean Finnvard -pukkijalat ovat passelinnäköiset, mutta niitä on myynnissä vain valkoisena ja pyökkinä. Mä haluaisin mieluiten mustat, koska mulla on musta Vitran DSW-tuoli jota kaavailen työpöydän kaveriksi. Pitäisi siis joko maalata Ikean pukkijalat, tai kenties huomattavasti fiksumpaa, nakittaa projekti iskälle. 

Työpöytäprojektin etenemistä odotellessa, löysin muutama viikko sitten H&M:n koruosastolta hienon glitter-yksisarvisen! Turkoosi otus toimittaa teippitelineen virkaa, joten tässäpä on hauska ja hyödyllinen somiste tulevaa pöytää odottamassa. 😆  Tämä maksoi muistaakseni 6-7 euroa, joten jos lapsettaa ja haluat samanlaisen, H&M:ään mars mars.

// What else could an adult person need on her desktop than glitter unicorn? I bought this cool tape dispenser from H&M few weeks ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti