Mul on kahenlaist nälkää, täytän vatsan jos se kurisee, toisest en pääse eroon ennen ku tatskakone surisee.

kissatatska

Hups, miten tässä näin kävi? Ja miten on mahdollista, että taas on seuraava aika varauksessa vajaan puolen vuoden päässä? Oon alusta asti tiedostanut tatuointeihin liittyvän riskin - vakavan koukkuun jäämisen - mutta oikeasti totta siitä tuli vasta siinä vaiheessa, kun löytyi ylivoimaisen taitava tyyppi visioita toteuttamaan. Ryhtyisin varmaan kanta-asiakkaaksi, jos sellainen systeemi olisi olemassa!

Tämä herttainen kisuhahmo on peräisin Miu Miun SS2010 -malliston printeistä. Se on hienoin piirroskissa, johon oon koskaan törmännyt! Yksinkertainen ja söpö. Onneksi kovin moni täällä Suomessa ei osaisi yhdistää tatuointia mihinkään catwalk-mallistoon, sillä pakko myöntää, kuulostaahan tuo nyt vähän nololta tietyllä tapaa. Luultavasti Miu Miun kotimaassa, Italiassa, ainakin muutama muotimuusa hiffaisi asiayhteyden. Mullahan on itse asiassa laukku tällä samalla kissakuviolla. 😍 Löysin kyseisen veskan pitkän etsinnän jälkeen eBaysta 2014 loppupuolella. Vekkulia, kun samoihin aikoihin oltiin juuri tutustuttu J:n kanssa ja muistan maininneeni silloin, että hassasin veronpalautusrahat laukkuun, jota en voi kuitenkaan käyttää koska aion säästää sen omiin häihini. No, vieläkään ei ole mitään helkkarin häitä tiedossa, ja sitä ainoaa puolisokandidaattia pitäisi kenties lahjoa, kiristää ja uhkailla, jotta tajuaisi taipua sitten joskus. Mutta viis sivusekoista, laukku on yhä visussa jemmassa vaatehuoneessa ja odottaa hääpäivää, vaikkei sitä koskaan tulisikaan. 😆 

Halusin kissatatuointiini vihreän ja turkoosin sävyjä vesiväritekniikalla. Oon erittäin tyytyväinen lopputulokseen, näistä maaliroiskeista tuli tosi onnistuneet! Niitä ei edes tehdä kaikkialla, jos nettiin on uskominen. On kivaa kun on vihdoin löytynyt sellainen tatuoija, joka saa ideoista kiinni ja jopa ylittää odotukset. Joillakin tatuoijilla on vähän se vika, että he ikään kuin kokevat saavansa käyttää taiteilijan vapauttaan ja olla kuulematta asiakkaan toiveita. Mun mielestä taiteilija voi maalata kanvaasille niitä villejä visioitansa, mutta maksavan asiakkaan nahka on vähän kyseenalainen alusta harjoittaa luovuuttansa.

Tatuoinnin otosta on parisen viikkoa, ja yhdessä vaiheessa huolestutti kun iho kuoriutui ihan kunnolla ja väriä lähti riekaleina. Tämä oli mun ensimmäinen väritatuointi ja ehdin jo kauhistella, onko tatuointi parannuttuaan aivan haalea ja täplikäs, jolloin sitä pitäisi värittää myöhemmin uudestaan. Onneksi niin ei käynyt, sillä nyt kun iho alkaa olla hyvässä kunnossa, värit näyttävät juuri siltä kuin toivoin, eikä mitään epämääräisiä tyhjiöitä ole. Jee! Mietin tähän kissakuvaan vielä ympärille rauhanmerkkiä ja sydäntä, koska hei, peace, love & cats kelpaisi hienosti crazy cat ladyn motoksi. Toistaiseksi jätin kuitenkin ylimääräiset töherrykset kisun ympäriltä pois, ehtiihän tota kuvaa täydentää myöhemminkin jos huvittaa.

Seuraavaksi uhrataankin jalkapöydät. Moni on "kehunut" jalkapöytää kaikkein kivuliaimmaksi kohdaksi tatuoida, joten katotaan miten akan käy. 😂 Toivottavasti malttaisin seuraavan session jälkeen olla varaamatta uutta aikaa jemmaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti