Reppu ja reissumuija

IMG_3929

Note to myself: Älä enää ikinä vastaanota pesuohjeita mieheltä, joka pesee kaikki pyykkinsä sekaisin "jossain 40-60 asteessa". En tiedä, miksi kuuntelin häntä ja heitin hieman pölyyntyneen Fjällravenin repun koneeseen pyörimään. Lopputulos ei ollut erityisen mieluinen, ja nyt kulahtanut viininpunainen Kånken toimittaa rymyrepun virkaa. Sen tohtii ottaa vaikka metsäretkelle mukaan. 

IMG_3948

Ystäväketku meni ja hehkutti sydänsilmäemojein Marimekon taannoisia ystävämyyntejä. Ääliönä menin "huvikseni" selaamaan. Katos, siellä oli vaikka mitä Pisaroi -kuvioisia juttuja muhkeasti alennnettuna. Esimerkiksi tilavalta vaikuttava reppu... okei. Pisaroi on yksi kivoimpia Marimekon kuvioita! Omra-mekko on ikuisesti haavelistallani, ja kyttään sitä säännöllisesti huutonetistä ja torista. Liityin jopa Facebookin Marimekko-kirppisryhmään, vaikka yleisesti kammoan kaikkia FB-kirppareita yyveineen ja aaveineen ja jonoineen. :D Maailman ehkä kauneinta mekkoa en todennäköisesti koskaan tuu löytämään oikeassa koossa (tosin tällä hetkellä oma koko on "vähän" hakusessa... arghh), mutta onneksi sentään jotain näinkin käytännöllistä kuin repun onnistuin nappaamaan. 


IMG_3944
Söpö kissuavaimenperä on löytö eBaysta. Tilasin itelleni reppuun mätsäävän sinisen ja äitille vaaleanpunaisen. Äiti-tytär-avaimenperät kissahulluille, kjeh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti