From Paris to Milan

Moeeee! 

Tänää oli enkun rel-koe ja toivon todella että se se meni yhtä hyvin ku mitä luulen sen menneen.. :D Sen jälkeen kävin Sokkarilla ja tarttui mukaan Vogue-lehtiä oikeen kaksin kappalein, sinne meni sitte vikatkin lahjakorttien rippeet. :D Menin ostamaan tota italialaisversiota missä oli mukana pari ekstraliitettä, mutta sitte bongasin uunituoreen, ilmeisesti tänään lehtihyllyyn ilmestyneen Pariisi-Voguen.. siin oli niin ihanan KEVÄINEN ja värikäs kansi ni pitihän sekin sitte kiikuttaa kassan kautta kotiin, ei ollu aikaa jäädä arpomaan kumman jättäsin kauppaan ku bussin lähtöön oli sellaiset 3minuuttia... Lanu jonka läpi oikaisin pysäkille, oli täynnä torimummoja, kiitos markkinoiden. 

Noh kerkesin kivasti kuitenki bussiin, köröttelin Launeelle asti ja jäin Prisman kohdalla pois kun mummo ja pappa oli siellä kaupassa. Pääsin niiden kyydillä kotiin ku äiti oli asioilla eikä ois päässy hakee pysäkiltä..  Eikä ois ollenkaan innostanu kävellä 3km kotiin loskasella tiellä, liukkailla uggeilla :D Kuitenkin jossain renksun ABC:n kohal mummo sano papalle että "ajas tonne ni Anne-Mari saa näyttää sielt Iittalas et mitä sarjaa se nyt sitte kerää". Olin ihan et no ei todellakaan tartte, ku olin jo saanu synttärilahjan, mut niin me  sitte kumminki mentiin sinne ja mummo halus ostamaa mulle kahvikupin + lautasen 24h -sarjasta :--D Kuulemma se ois jo synttäreiks ostanu muttei ollu varma et minkä mallisii kuppeja kerään ni ei sitte ollu uskaltanu alkaa arpomaan.  Sitte Iittala-visiitin jälkeen mummo viel halus viedä mut kauppaan et saan "jotain juotavaa", hahaha :D Mul on aika ihanat isovanhemmat!

Ah, huomen olis vapaata ja sitte perjantaina ruotsin rel-koe. Nää rellit mua ei oikeestaa stressaa paskaakaan, mut tajusin just et jo ens viikon perjantaina on ekat kirjotukset :s Äikän tekstitaito eli mulle se kaikist vaikein juttu, hiton jeeeees! Rakastan kirjottamista ja oon välil karsee pilkunviilaaja kielioppijuttujen kanssa, mut en vaan hallitse läheskään kaikkia käsitteitä mitkä pitäs handlata että ylipäätään ymmärtää tehtävänannon oikein... :D Noh täytyy koittaa päntätä viel josko edes jotain tarttuis muistiin!

IMG_3146
IMG_3150

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti