Matsumoto 3

Nellyltä tehty kenkätilaus tuli eilen jee!
matsumoto

Nää kaunokaiset tottelee nimeä Matsumoto 3 ja hintaa niillä on 46,90e. Korkoa on huimat 13cm, mutta silti nää on jätte mukavaat jalassa, ja uskoisin että näillä pysyy hyvin pystyssä tuolla lumihangessakin... :-) Silti mä vielä ihan pikkusen epäröin. To keep or not to keep? Tarvitseeko meikäläinen oikeasti liki viidenkympin tekomokkamenopelit?

+ Mun tän hetkinen kenkäkokoelma sisältää tasan yhden wedgeparin - ja wedget alias kiilat on ehdottomasti ainoat korolliset kengät, joilla mä suostun kävelemään myös talvella, kun muunlaisiin korkotyyppeihin ei rohkeus riitä. 

+ Ja ne kengät mitkä mulla entuudestaan kaapissa on (Dinskon aleista vuosi sitten napatut aitonahkaiset mustat kiilat), alkaa olla jo aika kärsineessä kunnossa murrr.

+ Dinskon kengät eivät yllä käyttömukavuudessa läheskään samoille taajuuksille kuin nämä Matsumotot, joissa on sentään sitä korkoakin mooonta senttiä enemmän. 

+ Musta on ihan hemmetin mukavaa, kun kengät jalassa pituus lähentelee 190senttiä. Eli se 13cm korko on peeeeeeelkkää plussaa! 

- Hintalaatusuhde? Kengät on ja pysyy tekomokkaisina ja maksaa kuitenkin melkein sen 50€. Oon yrittänyt vähän vältellä tekonahkaa ja -mokkaa kengissä, koska mulla ei oo hirveen hyviä kokemuksia ko. materiaalien kestävyydestä..

- Mitähän nää kenkulit diggailee kevään mutakeleistä? ;D

- Mua ehkä ihan piirun verran häiritsee koristevetoketjujen hopeisuus. Miksei ne voi olla kullanväriset? :(

Saa nähä mitä teen noiden kaa :D Pidänkö ne käyttömukavuutensa ansiosta vai palautanko hintansa takia.

siniset
Nää menee suosiolla palautukseen! Toisessa kengässä vetoketju hädintuskin edes toimii, jalassa nää ei oo mitenkään järin hyväntuntuset ja muutenkin yleisvaikutelma kengistä on, että aika muoviset/heiveröiset ne on. Etenkin korot vaikutti todella epäilyttäviltä ja huteroilta, ihan kuin ne olisi irtoamassa minä hetkenä hyvänsä. Niistä itseasiassa tulikin mieleen  tää postaus jolle aikoinaan tuli naureskeltua aika paljon.. :D


PS: Tällainen mainonta lähinnä ärsyttää suuresti:
lehti1
lehti2
lehti3
lehti4
Aha, just. Maaliskuun Elle-lehtihän se sieltä Sonera/Nokia-mainoksesta pullahti ulos. Eiks mitään mauttomampaa mainostusmuotoa voi keksiä? Muotilehden kannet goes kännykkämainos :D

TRANSLATION: My nelly.com order arrived yesterday, yaaay! I'm not sure about black wedges, what do you think? These beauties got 13cm heel, but still they're really comfy! BUT: material is faux mocha and price is nearly 50€... I haven't decided yet, am I going to keep these.  We'll see! I also received electric blue shoes (second picture), but they are definitely going back. I don't like them at all; zip in another shoe is almost broken and heels are so... plastic. It seems like heels are going to fell of or something :D

2 kommenttia:

  1. The wedges look fab :) I love the electric blue color on the boots, too bad they're not what you hoped for <3

    xoxo E

    VastaaPoista
  2. Emilie Delance,
    I liked blue boots because of their colour, too. It's sad that quality was so bad :(

    VastaaPoista