Kennostoliitto

Iltaa!

Eilen mul oli ruotsin prel-koe ja ihan hyvin se tuntu menevän! Kirjotelma-aiheetkin oli tosi helppoja, ja sainkin koko höskän tehtyy vajaassa kahdessa (!) tunnissa. Koe alko siis yheksältä ja vasta kaheltatoista sai lähteä, että se vika tunti meni siis vähän tylsissä merkeissä... :--D Tarkistin monesti että oon vastannu kaikkeen, luin kirjotelmat pariin otteeseen läpi ja ihan vaan ajan tapon nimissä pläräilin sen yo-vihkon kokonaan läpi uudemman kerran. Ja siltikin lopulta vaan pyörittelin sormiani viimesen vartin ajan. :D Lähin heti kun ope anto luvan ja lähin käymään keskustassa pikasesti. Päädyin ostamaan H&M:ltä punasen jättikokokoisen mummopaidan 7 eurolla - se on n. kymmenen kokoo isompi mitä mun vaatteet normaalisti, mut ei se mitään... ku köyttää siihen jonkun narun vyön virkaa ajamaan niin kyl se sillee menee :D Toi on kai niinku paidaks tarkotettu, mut mulle se on tarpeeks pitkä ja menee hyvin leggingsien/sukkiksien kaa. Kangaskin on sellasta nukkaantumatonta, niin oon kyl kaikinpuolin tyytyväin löllö-löytööni :)

ölök
Pitkästä aikaa jonkinmoista todistetta päivän asusta! Todella tylsällä linjalla taas mentiin.
- jadevihreä puuvillatakkijuttu, Gina Tricot
- pitkä t-paita, H&M
- leggingsit, Seppälä
- hapsulaukku, H&M
- tohvelit, UGG Australia
- (huonosti näkyvä) kultanen laattarannekoru, Seppälä

IMG_3186
Kokeilin tollasta söpöö jakkua/takkia mut neljänkympin hinta ei kauheesti kiinnosta.

IMG_3185
Myös muutamat paidat ja mekot raahasin sovitettavaksi, mutta kaikissa tuntu olevan jokin juttu vialla. :D Toi kyyhkytunika oli söpö mutta en loppujen lopuks tykännytkään ällöstä haaleen vaaleenpunasesta väristä. Korallin värinen pitsimekko olis ollut ihan täydellinen väriltänsä, mutta se oli ylhäältä liian kiree lol ja toi vasemmanpuoleisin epämääränen tumma rytky puolestaan olis ollut muuten kiva mut ois saanut olla vähän pidempi ehkämeibi.

IMG_3435
Tää on siis se paita jonka ostin :) Muodoton säkki mutta ei että rakastan tota väriä ja materiaalia :D Vyöllä laittaa ton löysyyden kuriin ja sit eiku vaan ihmisten ilmoille!

IMG_3449
Bussia odotellessa poikkesin ruokakauppaan ja päätin ostaa kunnon viikonloppumätöt koko poppoolle. Mukaan tarttu burgereita, tollasia kiekuraranskiksia, sipsiä sun muuta. Ranut oli todeeeella hyviä, ostan näitä jatkossakin! Yleensä ainoot syömäkelposet ranskikset on Hesessä, mutta nää oli positiivinen yllätys :) Sopivasti mausteita, eikä maistu sellaselta ihme mössöltä niinku kaupan ranskalaiset potaatit yleensä.


Koittakaas nyt kommenteerata edes jotakin, viimeisimmän kommentin sain joskus yli viikko sitten :D en todellakaan aio enää mistään hinnasta vaihtaa takasin, mutta jos on tarpeen niin voin toki kokeilla jotain muuta palvelinta.. :D Onko jotain postaustoiveita tai jotai muita ideoita? Ja tuli kans mieleen, että näkyyks teillä nää kuvat kunnolla, kun nyt tosiaan blogiosotetta vaihdettuani siirryin Flickr:n käyttäjäksi? Ainakin itelläni lataa huomattavasti paremman ku Tinypic, johon

TRANSLATION: Yesterday I bought red shirt/tunic from H&M. It's something like 10 sizes too big but it's okay because you can always wear a belt on it, so it's not too loose-looking then.In first picture you can see my boring outfit... :D And oh, please, leave some nice comments! I would really appreciate that :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti