Äkkiä värinää, tähtiä, tärinää, särinää vai jäätävää pärinää

Hah, tuntuu että mun nettishoppailut on kallistumassa H&M:ltä Nellylle - ainakin viime aikaisten tilausten perusteella.. :D Facebook-tykkääjien saaman kymmenen euron alennuksen innoittamana päätin äsken tilata jumalaisen ihanat leopardiwedget, jee! Samankaltaisia ihastelin jo viime kesänä Biancossa, mutta koot eivät riittäneet alkuunkaan jättikavioilleni.. noh onneks niin, sillä äsken tilaamani Stockholm Design Group -merkin kengät ovat miljoona kertaa päheemmät! Tykkään kuosista, peeptoe-mallista ja siitä, että sen ainaisen sivuvetoketjun tilalla onkin nauhat edesssä :) Lisäksi tilaukseen lähti turkoosi oversize-toppi.

nellyly

10 euron alennuksen saa, kun siirtyy Nellyn etusivulla olevasta linkistä Facebookiin, klikkaa kuvaa (...jossa lukee "klikkaa koodi tästä":D) ja julkaisee seinällä ilmoituksen. Vasta julkaisun jälkeen saa alennuskoodin. Koodi on voimassa 11.3.2011 asti ja sen saa hyödynnettyä, kun tilaa vähintään 50 eurolla.

TRANSLATION: Just ordered amazing peeptoe wedges and turqoise over size top from nelly.com! I really hope that that those shoes will fit, because I've been looking for nice pair of leopard shoes from last summer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti