Let the rain wash away all the pain of yesterday

Tänään olin pitkäst aikaa Lahdessa jee. Launeen Citymarketin viekussa sijaitsevat kirpparit tuli koluttua pikaisesti läpi, ja oon ihan tyytyväinen pikku saaliiseeni! Kävin myös keskustassa, koska oisin ostanut Gina Tricotista erään äärimmäisen ihanan vaaleanpunaisen maxi clutchin, mutta eipä niitä ollut myynnissä ainakaan vielä, buhuu.. :( Palkkaan jonkun vahtimaan tilannetta, itse kun käyn nykyään Lahdessa ehkä parin viikon välein tai harvemmin :D GT:n lisäksi poikkesin H&M:ssä ja sovitin ison kasan vaatteita, mutta mitään en ihme ja kumma ostanut. Lopuksi raahasin luuni femmatorille, siellä ei ollut mitään kiinnostavaa PAITSI yks ihanatäydellinen leparditakki mut se oli pilattu kahenkympin hinnalla. Jos mä rikastun ni ehk sitte raaskin ostaa sen, ellei joku muu nappaa sitä.

IMG_4001.JPG_effected
Klipsikorvikset maksoi huimat 1,5e. Ihanat! Haluun lisää tämmössii

IMG_4007
Oisin löytäny vaikka mitä vaatteita ja laukkuja ja kenkiä, mutta hillitsin itseni ja ostin "vain" uuden/uudenveroisen villakangastakin jolla oli hintaa tasan femma, sekä yhden mustan bf-bleiserin 1,5e. Siitä mulla ei oo kuvaa, mutta aattelinkin vähän tuunata sitä.. ainakin napit vaihdan hienompiin, revin olkatoppaukset pois ja tekis miel jotain niittejä/timantteja kiinnittää sinne tänne :D Täytyy koittaa muistaa kuvata se sitte myöhemmin!

IMG_4013.JPG_effected
Neulepanta GT:stä, 2,90e

IMG_3991.JPG_effected
IMG_3993.JPG_effected
Löysin sattumalta uuden Ben&Jerry's maun ja täst tuli heti mun lemppari :P Tai ehkä sittenkin lemppari jaetulla sijalla Half Bakedin kanssa, jääkarhujäätelöä ei meinaa kovin helposti päihitetä. Anyway kauan tulikin tätä päivää venattua, että Beniltä ja Jerryltä ilmestyy jätski, jossa on kookosta! Omnomnomnom. Ja yks toinenkin uutuusmaku pitäs tsekata, sen nimi on joku Nordic... peace jotain :D

IMG_3999.JPG_effected
Loppuun jokaisen tr00000 bloggaajan pakollinen kuva. Mun edellinen linssisuojus kieri kuistin alle, joten piti tilata uus ebaysta (Kiinasta). Oisittepa nähneet sen väliaikaisviritelmän, jolla mä objektiivini linssiä oon nää pari kulunutta viikkoa varjellut :D Mikrokuituliina + hiuspompula, ehhh...?

TRANSLATION: Lovely earrings and black wool coat are second hand, knitted headband is from Gina Tricot and Ben&Jerry's Coconutterly Fair from heaven.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7/3/11 08:32

  Kivoja ostoksia! :)

  http://edismd-juuli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/3/11 14:34

  juuli,
  kiitti:D

  VastaaPoista