Hiusten traaginen lyheneminen

Tänää aamuvarhain käytiin koko poppoo parturissa, pitkäst aikaa. Olin päättänyt, että haluun vaaleet hiukset, ihan sama vaik joutuski iskee värinpoiston päähän ja hiuksii joutuis pätkäsee. No...

Kuva otettu 19.03.2011 klo 14
Yks ilta lehtiä selaillessa löysin sattumalta huhtikuun 2010 Ellestä mun unelmahiusvärin! Kiikutin kuvan mukanani parturiin ja tuomio oli, ettei ainakaan tällä kerralla päästä noin vaaleaan väriin. Halusin tukkaan kumminkin sen värinpoiston, äidin lukuisista käännytysyrityksistä huolimatta, ja vähän aikaa aineen oltua päässä alkoi hiukset kuumentua ja "kiehua" joten se jouduttiin pesemään ennen aikojaan pois. :( Värinpoiston jälkeen tukka oli oranssinkeltainen, latvat oli pelkkää purkkaa ja hiuksia irtoili harjatessa reippaasti. Niin huonokuntosilla haivenilla ei ollu enää paljoakaan toivoa, joten pituutta lähti tukasta 10-15cm, nyyh! Tukan selvittämisen jälkeen päähän laitettiin hoitava ekoväri josta onneks tuli ihan kiva, vaikka tosiaan ihan niin vaaleeks en tukkaa tällä kertaa saanut kuin toivoin. Ens kerral sitten! :P Niin ja muutama blondi teippiraita laitettiin lopuksi tukkaa tuuhentamaan.

eadgsfg_effected
iii_effected
öo_effected

Mul on viimeks ollu näin lyhyt fleda joskus ala-asteel varmaa :D Toivon kovasti, että kesäksi irtois jostain töitä koska tartten muutaman huntin pidennyksiin! En yhtään osaa olla tämmösel lyhkäsel tukalla, ihan orpo olo :( Mut sitten kun on pidennyspätäkät kasassa, niin saatan vaalentaa viiielä vähän lisää tätä tukkaa, ja varmaan sillonkin joutuu reilusti leikkelee latvoja - ainakin jos värinpoiston joutuu toistamaan.. Mut eipä se varmaan mitään siin vaihees haittaa ku on pidennykset, et minkä pitunen tää oma letti on :)

iii_effected-001
yyu_effected
Hohooo, uudet lenkkarit - viidenkybän Reebokit makso 10€ Citymarketissa :--D Siel oli jäljel vaa jotai jättikokoja 41-43, et kerranki on näist jättikavioista jotain hyötyy. Nois on tollast korallinpunast tehostevärinä, jee ♥ 

TRANSLATION: My new hair! It's way too short now, I don't like at all, but  of course changing colour from dark brown to blonde is always very damaging for hair. My hair ends were kinda "bublegum" after haircolor remover, so they needed to be cut. I lost something like 10-15cm of hair length and now I'm hoping that it starts to rain money from the sky :D I want hair extensions asap!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti