PenguinJEEE!! Vihdoin ja viimein onnistu :D Oon jo pitkään halunnu vaihtaa osoiterivin edessä olevan mauttoman Blogger-logon johonkin muuhun, vähän söpömpään kuvaan. Muutaman kerran meni jotain vikaan, mutta lopulta kuitenkin onnistuin :) Saatan kyl ton pingviinin vaihtaa vielä johonkin muuhun, mutta olkoon nyt väliaikaisesti toi. 

Ja kuinka tämä siis tehdään? 
fsd

Toi osoiterivin pingviini ja yläpuolella hyppivä kilppari on siis täältä osoitteesta. Siel on mun mielestä ihan siedettäviä ja kelvollisia kuvia, ainakin ku vertaa siihen oranssiin B-tekstiin... :D Ei enää koskaan sitä!

5 kommenttia:

 1. Nema! Sulla on vissii kans Macbook? :) Millä sä teet kollaasit tai muokkaat kuvia? Nimittäin mulla ongelmista suurin miten saan muokattuu nyt kuvat ku rakasta photofiltree ei ole macille :'<

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Juicy,
  Suosittelen gimp -nimistä muokkausohjelmaa! kestää vähä aikaa et oppii käyttämää sitä, mut se on sellain perus hyvä ohjelma kaikenlaiseen muokkailuun ja kollaasejakin välillä väsään sillä :) Mut Picasa on kans kiva, sillä teen yleensä kollaasit, ja Toycameraan oon ihan rakastunu ku sil saa kaikkii siistei tehosteit kuviin :--D Ainoo vaa et Toycamerassa tulee kuviin sellai tyhmä vesileima ellei lataa sitä maksullista versiota (n. 10e). Mut siinä nyt muutama ihan toimivaks todettu :)

  VastaaPoista
 4. wowww, nice blog! :) i really liket it! i must be here OFTEN. :)

  come to me and follow if you want.

  BIG KISS! :*

  http://annaaaanna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. anna.,
  thank youuuu very much! :)

  VastaaPoista