Fragrance Direct

dfg

Näpyttelin juuri pienoisen tilauksen tulemaan brittiläiseltä Fragrance Directiltä. Hinnat on niin älyttömän halpoja, että vähän epäilytti että onks ne kaikki ihanat hajuvedet jotain feikkejä tai tuleeko paketti edes koskaan perille jos sieltä tilaa.. mutta vähän aikaa sitten törmäsin eräässä hyvin suositussa suomalaisessa blogissa kyseiseen puljuun ja aattelin että jos toikin uskaltaa ni miksen minäkii! :) Hah. Oon myös selannut jotain noloja foorumeja läpi ja aika monet kehuivat FD:tä.

Fragrance Directin idea on siis se, että tuotteet myydään suoraan ostajalle, ja kulut pidetään mahdollisimman matalalla: firmalla ei ole fyysistä liikettä tai "välikäsiä" myyjän ja ostajan välissä. Hajuvedet ja muu kosmetiikka ovat täysin aitoja, mutta joissain tapauksissa esim. jokin erittäin halpa hajuvesi saattaa olla avaamaton testeri tai sen pahvilaatikko tai etiketit saattaa puuttua - näistä on siis aina mainittu sivulla, suurin osa tuotteista on kuitenkin ihan alkuperäispakkauksissaan. :) Ja niin, tuolta on myös tosi monissa tuoksuissa saatavilla jättikokoa 100ml (esim. Escada), eli ei ihan heti lopu :D Moni satamillinen hajuvesi maksaa FD:llä saman verran kuin vaikka Sokkarin 30ml vastaava...


Ensin tietysti mielikuvitusshoppailin ostoskoriin tavaraa noin 300 euron arvosta, mutta lopullinen tilaus postikuluineen tuli maksamaan vajaat kolmekymppiä. Tilasin kauan himoitun ja etsityn Matthew Williamson -hajuveden jota ei täällä perkeleen Suomessa taideta ees myydä missään.. :D Hajuvedestä kerrotaan näin:

Matthew Williamson - a timeless fragrance with a heady, sunkissed feel, wrapped in the exotic lushness of faraway lands. An elixir for the senses, imagined like a voyage outside time and space. Colours profuse, nature bewilders and sensuality reigns. A fragrance that embodies the true essence of the designer himself - sexy, feminine and uplifting. A unique blend of accords create an intoxicating scent like no other with incandescent top notes, a mysterious heart and sultry dry-down. The bottle plays on the contrast between urban and exotic realms, fusing vintage with modern designs. The vibrant outer packaging wraps the fragrance like an exquisite gift, opening up to release an explosion of life.

Tottakai lisäksi piti saada myös jotain muuta pientä, joten tilasin ylisöpön Natural Products -huulirasvasetin.  Huulirasvojen luvataan maistuvan jätskiltä, jeeee. :D Paketin pitäisi saapua suunnilleen parissa viikossa, joten nyt ei kun odottelemaan innolla :---) 

Niin, ja mitäkö säästin kun tilasin tuolta Fragrance Directiltä? Hajuvedestä maksoin tosiaan vajaat seittemäntoista euroa, mutta tuoksun RRP-hinta on sellaiset 48,50e. Eli yli 30 euron säästö! :) Huulirasvoista säästin pari euroa. :) Mut vaikka halvat hinnat himottaakin tekemään isomman tilauksen kerralla, en nyt kuitenkaan hirveen isolla summalla uskaltanut lähteä tilailemaan kun kuitenkin eka tilaus on kyseessä. Jos mun hajuvesi ja huulirasvat saapuu perille lähiaikoina ja oon tuotteisiin tyytyväinen, voisin kuvitella jatkossa tilaavani Fragrance Directiltä vaikkapa Tigin Bed Head 400ml -shampoota (n. 5-6e), Alexander McQueenin MyQueen -hajuveden 100ml (26,5e) ja Nex-merkin kookokselta tuoksuvaa shampoota/hoitoainetta (2,30e). Halpaa ku mikä!

Postikuluista vielä sen verran, että tilauksen ekasta tuotteesta menee postikuluja 2,49 puntaa ja kaikista lopuista 1,99£. Eli kannattaa muistaa, että jos tilaa vaikka useita halpoja huulikiiltoja parin punnan hinnalla, niin postikulut voi silti nousta yllättävän korkeiksi ja jopa tuplata hinnan, ihan sama tilaatko minikokosen huulirasvan vaiko valtavan kokoisen shampoopullon, silti menee aina se 1,99£ sen ekasta tuotteesta menevän 2,49£ jälkeen :)

TRANSLATION: I just ordered something very nice from Fragrance Direct! Here in Finland I haven't seen Matthew Williamson parfum anywhere for sale, so I was super happy when I found it from FD and at so good price :) Of course I also wanted to order something small and sweet, so I picked a four-pack of ice cream lipbalms. :D I hope that I'll receive packet soon!

2 kommenttia:

  1. Apua! Pitäiskö munki uskaltautua tuolta tilaamaan koska tuol myydään vielä J Lon yhtä kesätuoksua mitä ei enää myydä missään niin naurettavaan 12 punnan hintaan?! :o

    VastaaPoista
  2. Juicy,
    Apua! Kannattaa ehkä sitte tilata :D Itekki kattelin yht J Lo hajuvettä, mikä oli semmoses hopeises pullos, mut ehkä viel joskus tilaan senki... :D

    VastaaPoista