Fragrance Direct -paketti

Siis hitto vie, täällä on nyt kyllä äärimmäisen tyytyväinen Fragrance Directin asiakas! Kuten tossa aiemmin tällä viikolla postailinkin, tein siis tiistaina pikkuisen tilauksen FD:ltä (hajuvesi ja huulirasvoja)... ja tidditidiii, jo tänään tuli paketti postilaatikkoon! :) Tosi nopeeta toimintaa kyllä, vaikka tuotteet tuleekin Englannista. Ja täytyy antaa propsit paketoinnistakin; isohko laatikko oli täynnä vaaleansinistä vaahtomuovia, hyvä ku sieltä mitään hajuvettä ees löytyi :D Taidan lähiaikoina tilata uudestaan jotain - ainakin Alexander McQueenin, J Lo:n ja Escadan hajuvedet pikkusen kuumottelis.. Jos joku muukin himoitsee pilkkahintaisia tuoksuja ja muuta kosmetiikkaa, niin suosittelen todella tutustumaan http://www.fragrancedirect.co.uk/ -sivustoon! Maksaa voi mm. Visa Electronilla ja Paypalilla.

dcv_effected
Matthew Williamson -hajuvettä en ollut koskaan aiemmin päässyt testailemaan (koska sitä ei näemmä myydä Suomessa, murrr), joten aika arpapeliähän toi netistä tilaaminen oli. Onneksi tuoksu oli kuitenkin todella mieluisa; tästä tuli ehdottomasti yks mun lempituoksuista :)

lb1+++_effected
Huulirasvat oli myös kivoja ja tuoksuukin ihan hyviltä, lukuunottamatta tota jonka kuuluis tuoksua mintulta - se haisee lähinnä pepsodentilta :--D Mutta erityisesti toi purkan tuoksunen on ihana! Nää olis semi kiva lahjaidea, jos vaik tarttee synttärisankarin pakettiin jotain pientä lisuketta esim. lahjakortin kaveriksi. Mut nää mä kyl pidän ihan itte, muhahh!

Nyt tämä menee pänttäämään ruotsia, morppa vaan!

12 kommenttia:

 1. ÄÄ NYT MU ON IHAN IHAN PAKKO TILAA! :DD

  VastaaPoista
 2. Juicy,
  :D Must tuntuu et munki on pikapuoliin tilattava uudelleen! halvat Tigit houkuttelee liikaa <3

  VastaaPoista
 3. Blogisi tupsahti vastaan, kun googlettelin noita FD:n tilaushommeleita - ja tosi kivalta vaikuttaa :)

  Ehkä mäkin sitten rohkenen feeluniquen (vähän liiankin) vakiintuneena käyttäjänä poiketa vähän polulta ja kokeilla onneani FD:n kanssa, jos sullakin kerta pelannut :D

  VastaaPoista
 4. lumi,
  Joo kannattaa todellakin poiketa polulta, tuol on niin älyhalpoja juttuja myynnissä! :)

  VastaaPoista
 5. Mullekkin kävi niin, että eksyin blogiisi FD-googlettelun kautta! Ihan mielettömän edullisia hajuvesiä verrattuna suomen hintoihin, vielä isoja pulloja edullisesti. Oon koukussa :) Eka tilaus tuli eilen ja samalla lähti jo toinen tilaus vetämään.

  Miten kuvailisit tuota Matthew Williamsonin tuoksua?

  VastaaPoista
 6. Elli,
  Mäki aattelin ihan kohta puoliin tilailla taas jotain hajuvesiä, myös halvat hiusmömmöt houkuttelee :P

  Williamsonin hajuvettä kuvailisin raikkaaksi ja kesäiseksi, mutta myös aika vahvaksi! Hajuherkkä äiti ei voi sietää sitä, siks käytänkin sitä vaan sillon ku lähen ulos tms oon poissa kotoa :)

  Seuraavaks oon aatellut ostaa tämän:

  http://www.fragrancedirect.co.uk/matthew-williamson/matthew-williamson-perfume-collection-jasmine-edt-50ml/invt/0016452/?htxt=PsAGyAqy%2FDSGVBgOHPBfATKVETOKIWHcwqoICuDrG%2FxTcDPfxIrYzUvEu76RzzM6wutKTeo9AOCB%0AtDs76aYYKg%3D%3D

  Toi on vielä edullisempi (koska pahviboksi puuttuu) ja on eau de toilette eikä parfum, joten tota äipänkin nenä saattais jo kestää! :D

  VastaaPoista
 7. Hyvältä kuulostaa Nema! Toivotaan, että äipän nenä tykkää enemmän Williamsonin edt:stä :) Mun tilaukseen saatto eksyä myös hieman Calvin Kleinin alennusmeikkejä, jotka oli kans osa ilman pahviboksia. Vielä sinne jäi Hilfigerin Dreaming tuoksu: pahviboksiton 100ml vajaa 23e ja boksillinen 100ml vajaa 48e. Mukavaa kyllä, että pahviboksin puuttuminen laskee huomattavasti tuotteiden hintoja!

  VastaaPoista
 8. Elli,
  Jep toivotaan :D Mun tekis kans mieli tilata niit CK:n meikkejä, etenkin semmoin rajaustussi houkuttelis.. aaa hitsi miten halpa toi Dreaming ilman pahvilootaa, ei uskois et 100ml Hilfigeriä on mahollist saada vähän reilul parilkympillä! :P

  VastaaPoista
 9. Nema, mulle on tulossa mm. just se CK:n rajaustussi. Mulla ei oo aiempia kokemuksia CK:n meikeistä, enkä oo kokemuksiin kauheesti netissäkään törmänny. Toivottavasti en joudu pettymään =)

  VastaaPoista
 10. Elli,
  Aijaa, haha :D Se tussi ainakin vaikuttaa ihan hyvältä, toivottavasti siitä vaan lähtee tarpeeksi sitä väriä ja kestää... tuuthan sitten kertomaan tänne, mitä mieltä oot tussista, kun oot sitä päässyt kokeilemaan? =) Taidan kyl itekkin tilata sen jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 11. Nema, mua vähän epäilyttää tollaset tussit, mutta edullinen hinta sai yllättäen ostamaan :) Tuun toki kertomaan sitten oman mielipiteeni, jos suinkaan muistan. Voit myös vierailla mun luona, sinne varmasti tulee kommenttia paketista. (http://haaveisto.blogspot.com/)

  VastaaPoista
 12. Elli,
  Okkei, tsekkaan sun blogin vähän paremmalla ajalla! =)

  VastaaPoista