Etsintäkuulutettu: lepardi wedget

IMG_4127.JPG_effected-001
Heihoi ja moi! Jos jollakin olisi tarjota vinkkiä (netti)kaupoista, joissa myydään jonkinlaisia leopardikuosisia kiilakorkoja, niin kertokaa ihmeessä! Ja kokoja pitäisi olla tarjolla vähintään 41 asti, ei kyl ollenkaan haittais vaikka ois nelikakkostakin tarjolla :D Oon niin surullinen ku noi kuvassa olevat Nellyltä tilatut Stockholm Design Group -merkin nauhakengät ei mahtuneet mun heppakavioihin, ja se isoin koko oli 41 :( Joten etsinnät jatkuu! Se on varmaa, että ens kesäks haluun leopardia jalkaan :)

Tattista vaan jo näin etukäteen mahdollisista näköhavainnoistanne! :)

TRANSLATION: Wanted: perfect pair of leopard wedges! If you know any good webstores selling somekind of leopard shoes, please let me know :) I really would appreciate your sightings :)

3 kommenttia:

 1. Mä ainakin kuolasin näitä http://www.boohoo.com/new-in-footwear/nadine-animal-print-suedette-peeptoe-platform-wedge-shoeboot/invt/azz82179?_lm_esp=14-89-641 Boohoon kiilakorkokoja ja tossa on kai kokoja 43 asti? tossa siis näkyy kait brittikoot.

  VastaaPoista
 2. Awesome print! Love!

  ♥ kisses ♥

  http://thrilloftheheel.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Aino,
  Kiitti hei vinkist! :) UK 8 taitaa olla joku 41-42, en oo ihan varma, mut täytyy kattella josko noi vaikka tilais jos ei sitten löydy jostain muualta :)

  Andreea,
  I liked the print so much, it's killing me that the size was a bit too small :(

  VastaaPoista