"Etkai sä usko ihmeisiin?" mä kysyin. "Etkai sä tässä nää maagista?" Mä oon ihan liian skeptinen semmoseen, mul on keitettyä vettä jääkaapissa.

Helmikuun listailut jäi näemmä väliin, mutta so what mitä sitte, nyt olis vuoros maaliskuu! :)

poi
1. Bongasin huhtikuun Ellestä syötävän söpöt luksusbrändi Kenzon macaron -clutchit! Toi pinkki mulle ja heti, thänk juu! Hinnoista ei mitään tietoa, eikä myöskään siitä, että missä ja milloin näitä myydään, mutta Kenzon yleisen hintatason huomioon ottaen tää söpötin ei eeehkä kumminkaan oo mikään kauheen lompakkoystävällinen, opiskelijalle ainakaan.. :D 2. Sitten kun jätskikioskit avaa luukkunsa ollaan jo voiton puolella kesän suhteen! Mä ainakii aion ostaa minttu- tai lakritsijätskin :) 3. Miu Miun omppukorvikset on esim. pakko saada. Kaiholla ihastelen niitä varmaan viikottain lehdistä ja netistä :D Nina's taitaa myydä kyseisiä korviksia 120e hintaan, mutta noin näyttävistä helyistä olisin mahdollisesti valmis maksamaan vähän paljon enemmän :D Ainakin jos mulla olis vähänkään ylimääräistä... 4. Versacen Versus Time for Energy (tai Time for Pleasure tai Time to Relax) olis kiva käydä noukkimassa Sokkarin 3+1 päiviltä hintaan 14,90e :P  5. Klipsipidennykset on hankintalistan kärjessä, ja mä lasken ne jopa tarpeellisiksi koska nykyinen tukka aiheuttaa mielipahaa lyhyydellään :D Tunnen oloni tosi epämukavaks lyhkäsellä fledalla ja haluan voida piiloutua pitkien hiusten taakse murrr. Hairtradelta taitaa irrota edullisimmat aitohiuspidennykset - hintaa on 45cm pitkillä haivenilla 60 puntaa. 6. Kuka väittää, että kumisaappaiden täytyy olla tummansiniset, tylsät, rumat ja sen näköiset että ne on ostettu jostain halpahallin alelaarista? Kumpparit jalkaan ja landelle! Ihailin viime kauppareissulla Nokian iloisen värisiä saappaita, ja sellaiset on pakko saada viimeistään sitten, kun lumet sulaa pois ja tienpinta lainehtii vedestä. Myös vaaleanpunaiset Hunterit ovat varteenotettava vaihtoehto mutasotaan ja kurarumbaan.

Desktop
Vaikka maailma on pullollaan ihania laukkuja, koruja, kenkiä, vaatteita, hajuvesiä ja muuta krääsää, niin silti kaaaaaaikkein eniten mun tekee mieli uutta tatuointia! Tällä kertaa uhriksi pääsee oikea ranne, johon aion ottaa yhen tosi paljon itselle merkitsevän tekstin :) Mun piti varata tatuointiaika jo joulukuussa, mutta se vähän jäi, kun väänsin kärpäsestä härkäsen - elikkä fontin valitsemisen kanssa oli "pieniä" ongelmia! Oon aika nirso sen suhteen, millaisen fontin haluan iholleni - ei saa olla liian koristeellista ja kiemurtelevaa, mutta ei myöskään liian simppeliä. Mulla on vieläkin muutama fonttikandidaatti joiden välillä puntaroin, mutta sen sijaan tekstistä oon ollut jo kauan varma. Parempaa en voisi itselleni kuvitellakaan! Näätte sit joskus, mutta enempää en suunnitelmista hiisku ennen kuin on konkreettista leimaa iholla ;)

Mitäs te muut himoitsette tällä hetkellä? :>

TRANSLATION: Here is my craving list of March! There's much ordinary stuff like Kenzo macaron bag, Miu Miu apple earrings, hair extensions and Versace Versus Time For Energy parfum, but the most wanted thing is wrist tattoo. I have a nice plan and now I just need to choose a font and go to make an appointment from tattoo shop.

4 kommenttia:

 1. Mä vaan himoitsen siitä että pääsis pois täältä vieläki talvisesta suomesta! Helloo sään vartija, nyt on jo kohta huhtikuu?! Mistähän vielä mä himoitsisin.. escadan uusinta kesätuoksua, uusia ihania kesävaatteista, uusista bikineistä ja mango-meloni irtojädestä!

  VastaaPoista
 2. Juicy,
  No joo sanos muuta! Perhanan takatalvi, tänääki ollu ihan hullu lumimyrsky eikä kevääst tietookaan >:( Piti tohon kollaasiin itseasias laittaa et trippi Cinque Terreen kelpais kans, mut unohtu :D mango-meloni <3

  VastaaPoista
 3. Raya,
  Yeah :-) Wish I had one, too!

  VastaaPoista