Maaliskuun blogilöydöt

365 Days on kahden parikymppisen ruotsalaistytön blogi, joka on pullollaan älyttömän upeita ja inspiroivia kuvia! Mira ja Thilda ovat sisaruksia, jotka asuvat vanhassa 1800-luvun koulurakennuksessa (kuin siistiä voi olla?) ja joista toinen aikoo ammattivalokuvaajaksi - siinä kai muutama syy, miksi kannattaa tsekata blogi heti paikalla :) Visuaalisesti ihan eri luokkaa kuin n. 97% muista blogeista!

Kollaasit

'Ningrids -blogi puolestaan on 17-vuotiaan saksalaisen tytön käsialaa, josta löytyy yllä mainitun 365 Daysin -blogin tapaan mielettömän taidokkaasti toteutettuja kuvia. Annika kertoo itsestään näin:

- seventeen
- photography love
- Village girl
- caffeine-addicted
- loves elks
- prefer to drink from huge mugs
- likes Disney movies

Nimetön kansio 3

PS: Äikän essee oli ja meni tänään, kirjotin lasten kasvatuksesta viis sivua. Eka tuntu et se meni ihan jeessi ja oli muutenki hyvä draivi päällä kirjottaessa, mutta nyt on taas semmoin fiilis et tulikohan siihen MITÄÄN asiapitosta ja järkevää... :--D Toivottavasti tulee ees kohtalaisen hyvät pisteet siitä sitten!

TRANSLATION:  Just found two amazing blogs! 365 Days (swedish) and 'Ningrids (german) are both visually pleasing and full of great photos, so if you didn't know these blogs already, you really should check them out!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti