Black Swan

black swan

Käytiin parin kaverin kaa kattomas Black Swan. Huhhhhu se oli ihan mielettömän hyvä! Kauniisti tehty leffa, joka oli ajoittain tosi pelottava ja ahdistava ja ällöttävä, muttei onneks liian inha - ei tarvinnu kertaakaan sulkee silmiä tai kääntää katsetta muualle hahhah  :D En nyt rupee ilonpilaajaks ja ala sen kummemmin selostaa juonen käänteitä, mut sanonpahan vaan, että KATTOKAA SE LEFFA. Jos tanssileffat ei innosta, niin ei hätää, siin leffas ei todellakaan oo kyse pelkäst baletista, vaan ennemminkin psykologiasta.

TRANSLATION: Black Swan is awesome movie! You better check it out. It's a beautiful story about control freak girl's mind messing up, so the film isn't all about ballet and dancing scenes. It's ugly, it's scary, it's oppressive, but really worth of  watching.

4 kommenttia:

 1. Löysin tän sun blogin tänään. Ja en voi muuta sanoo et tosi kiva. Tykkään erityisesti sun pitkistä kirjoituksista. Liityn lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/3/11 19:48

  Aino,
  Kiitos paljon, hienoo et tykkäät! :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin kävin tossa katsomassa Black Swanin ja tykkäsin. En ole mikään kauhun ystävä mutta tämä ei onneksi ollut liian pelottava. Ymmärtää hyvin, miksi Natalie sai elokuvasta Oscarin :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/3/11 17:13

  maija,
  Joo ei todellakaan ihme ollenkaan että Oscar meni Portmanille! Ihan oikeeseen osoitteeseen päätyi pysti :) Ite vihaan ja kammoksun kauhuleffoja tosi paljon, mut tää meni vähän siinä rajoilla että kesti just ja just katsoa koko leffan ilman että suunnillee näkee painajaisia seuraavana yönä (hahhah) :D

  VastaaPoista