Miracles do happen...

Huhhuh. Täällä kirjottelee nyt eräs pienoisessa shokissa oleva tyttönen - ja tämä siis hyvässä mielessä, älkää suotta pelästykö ;D Sanotaan nyt näin, että erään viestin sisältö tuntuu just tällä hetkellä todella, todella, uskomattomalta, ja kruunas mun tylsän flunssailupäivän aivan totaalisesti. Huhhuh. Tää asia paljastuu teillekin kyllä, toivottavasti mahd. pian ;) Nyt öitä! 

TRANSLATION: I can't believe what just happened. I'm a bit shocked - actually not only a bit... but don't worry, this is only a good thing ;) This really is something that doesn't happen every day, and oh let's face it, usually not even during the whole lifetime... Stay tuned, I will tell more for you.. hopefully soon :D Good night now!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7/3/12 11:47

  "Ensinnäkin. Mä inhoan hirveästi sellaisia turhanpäiväisiä "moikka moi tulin nyt huvikseni kirjoittelemaan turhaa paskaa muutaman lauseen verran, pus moi nyt lähden tästä radalle, hauskaa keskiviikkoillan jatkoa ihanille lukijoille" -postauksia." ..Meneekö tämä postaus samaan kategoriaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaa, mä niiiiin arvasin että vielä joku tulee käyttämään tota postausta mua itseäni vastaan :D Voi että!

   Ite mä kokisin niin, ettei tässä oo mitään muuta yhdistävää tekijää kun toi tekstin pituus - muutama lause. Toi mun kirjottama postaushan ensinnäkin jatkuu silleen, että kerron että mua ärsyttää se, että noita tollasia postauksia julkastaan pilvin pimein ja joskus jopa päivittäin - en koe tekeväni niin? :D Sanoin tossa postauksessa myös, että tollaset höpöttelypostaukset on välillä jopa ihan kivoja, kunhan niitä ei jatkuvalla syötöllä ilmesty.

   Mä sain eilen ihan pirun mahtavia uutisia sähköpostiin ja tulin innoissani kertomaan tännekin fiiliksistäni, ja musta tää ei nyt oikeen oo verrattavissa sellaseen keskiviikkoaamun kahvituokioon kun tullaan väkisin vääntämään postausta blogiin, mutta jokainen tulkitkoon sitä mun blogeista itkemis-postausta ihan haluamallaan tavalla :D

   Poista