Shoezzzz

Nyt kun viime aikoina on postaustolkulla tullut jauhettua ihanista laukuista, mikä olis sen parempaa vaihtelua kuin... KENGÄT! Se toinen mun suosikki aiheista, mitä materialismiin tulee ;D Kenkiin en oo toistaiseksi innostunut sijoittamaan rahaa yhtäläiseen kuin laukkuihin, johtuen siitä, että kenkäparin odotettavissa oleva elinikä on huomattavasti lyhyempi kuin laukun. Harmillista :( Toisaalta, kenkien ostamisessa ei tartte tuntea niin huonoa oma tuntoa kuin ikuisuuden kestävien laukkujen kanssa - kun luottokengät hajoaa, niin tilalle luonnollisesti täytyy hankkia uudet! :P

Mulla itsellä on vasta kolmet hieman kalliimmat (ja tämähän korreloi sanaan "laadukkaammat") kengät - Uggit, jotka ostin vuonna 2010 ja edelleen ovat loisto kunnossa kovasta käytöstä huolimatta, Jeremy Scottin Adidakselle suunnittelemat hopeiset siipilenkkarit sekä Minna Parikan Custard Pumps -korkkarit. Kokoelmasta puuttuu loaferit, eri värisiä korkkareita maltillisella korolla, neutraalin väriset nauhakengät (herrainkengätkö ne on toiselta nimeltään?), ja oleellisimpana, kasa laadukkaita baltsuja! Ärsyttää kun viime kesän loppupuolella sai heittää kaikki lempi ballerinat roskiin :( Toisaalta, ehkä vieläkin ikävänpää oli kärsiä koko kesä kaikenmaailman jalkakivuista, sillä keinoahkahan tunnetusti ei oo se maailman paras valinta, ja jalkoja ajatellen mukavuus on siitä materiaalista kaukana :D Tänä kesänä aion olla viksu ja hankkia yhdet taikka kahdet laadukkaat baltsut. Tässä vähän kollaaseja eri merkkien ballerina- ja korkkaritarjonnasta... let the dreaming begin ;)

keng1
keng2
keng3
keng4
keng5
keng6
keng7
keng8
keng9

Tällä hetkellä mun ostoslistalla on Topshopin mintunvihreät nauhakengät - uskoisin että selviin keväästä niiden sekä mun ihanien vaaleenpunasten Conversejen voimalla. Eiköhän kahdet kengät riitä, kun viime keväänä sentään hyppäsin suoraan Uggeista ballerinoihin :D Hah.

Lumien sulettua ja ilmojen lämmettyä hankintalistalla tulee keikkumaan ainakin nyt noi French Solen nudet ballerinat mustalla kärkiosalla, sekä mahdollisesti vielä kokomustat baltsut samalta merkiltä. Toisaalta, myös Topshop myy simppeleitä, nahkasta valmistettuja ballerinoja mukavaan 25 punnan hintaan - laatu on vaan vähän kysymysmerkki..? Jos jollain on kokemusta Topshopin kengistä, erityisesti ballerinoista, niin kuulisin mieluusti :p No mutta, tollaisten neutraalien kenkäparien lisäksi ehdottomasti ainakin yhdet värikkäät ballerinat on tervetulleet kenkähyllyyn! Ihastuin J. Crew -nettikaupan huikeen laajaan kenkävalikoimaan; tarjolla on mitä upeempia värejä ja materiaalitkin on laadukkaita. Edullisimmat kengät on suurinpiirtein French Solen hintatasoa tai hippasen kalliimpaa. Eniten sydämen tykytyksiä aiheutti noi jadevihreät simppelit ballerinat, vau!

Haaveilulistalla puolestaan on Tory Burchin leoparditossut, Mulberryn pinkit rusettibaltsut sekä vastaavanlaiset punaiset kengät Maxmaralta. Myös Marc by Marc Jacobsin söpöt hiiriballerinat kelpaisi aivan koska tahansa, mutta just noi vihreät, joista tykkään eniten, tuntuu olevan loppuunmyyty lähes tulkoon kaikkialta :(

Millaisia kenkäunelmia teillä on? :)

2 kommenttia:

  1. KEEEEEEEENKIÄÄ! Ja vitsi missä väreissä. Uudet ballerinat pitäis melkeen kesäksi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii :p Nyt on kyllä tosi upeen värisiä kenkiä eri liikkeillä valikoimassaan!

      Poista