Hennesiltä

Paketin sisältöä pukkaa taas, nyt olis otsikon mukaisesti H&M:ää vuorossa =) 

Desktop58
Paitoja <3 Tota pilkullista en vaan voinut vastustaa, hintakaan ei ollut kauheen paha (15€), kun taas punamustaa ruutupaitaa on tullut metsästettyä jo pieni ikuisuus - ja tossa se nyt sitten on, täydellinen sellainen. Oli  vieläpä muhkealla alella varustettu. 

IMG_5339
Vihreä "silkki" huivi, aaaa tykkään niin paljon tosta kuviosta! Mun piti ostaa Topshopilta sellanen huiviprinttitakki, jossa on selässä vähän samantapanen kuviointi, mutta se on jo loppuunmyyty ajat sitten. :( Tää nyt vähän korvaa mun suurta menetystä, oisin tykänny ihan sikana siit takista. Kaikki tollaset kettinkikuviot on vaa nii päheitä. 

IMG_5372
Noiden juttujen lisäksi oli vielä yhet perus kollarit sekä tällainen kaulakoru, sekä hopeena että kultaisena. Oon pitkään katsellut näitä, ja nyt kun H&M:n nettikauppa tarjosi muutakin kuin sold outia, piti sitten mennä sortumaan ja klikkasin nääkin tilaukseen :) 

Mulla oli karvahanuri kuvausassistenttina :') Tässä sesongin hienoimmat kaulakorut Rambon tyyliin:
IMG_5365
IMG_5376
IMG_5366

Huomaatteko muuten kuvissa jotain normaalista poikkeavaa? :D En (överi)muokannu näitä Toycameralla, vaan pikkuisen säätelin vaan valoa ja kontrastia iPhotolla! Oon aina tykännyt selkeästi muokatuista kuvista, mutta jotenkin nää ei-niin-muokatut tuntuu tällä hetkellä jotenki tosi raikkaalta vaihtoehdolta, hahah :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti