Crystals

IMG_5916
Tänään mulle tuli kiva pieni paketti. Sain Lumenelta testattavaksi uutuustuotteita: Touch of Radiance Crystal -korostushohteen sekä Blueberry Crystal -luomivärin, sävyssä 22 Niittyvillojen laulu. Alkuun on ihan pakko ihastella noita pakkauksia! Miten noin nättejä meikkejä voi olla olemassakaan? Melkein ei raaskisi edes käyttää noita kun on niin upeita, hih. :)

IMG_5927
"Lumene innovaatio & teknologia: ainutlaatuinen, vaahtokarkkimainen koostumus, joka levittyy luomille ohuena ja tasaisena kerroksena – varisematta. Luomiväri on ilmavan kevyen tuntuinen ja valoaheijastavat värit pysyvät muuttumattomina luomilla pitkäkestoisesti. Puhtaat, kuulaat värit, jotka toistuvat luomilla juuri sellaisina kuin ne näkyvät rasiassa. Täydellinen koostumus yhdistettynä valoaheijastaviin väreihin. Pitkäkestoinen koostumus: tasainen luomiväri pysyy luomella muuttumattomana säkenöivänä sävynä.
Ainutlaatuinen tunne iholla, jonka saavat aikaan:
1. Uuden sukupolven koostumus, jossa yhdistyvät puuterin, voidemaisen, baked-koostumuksen ja nestemäisen parhaat ominaisuudet. Muistuttaa enemmän voidemaista kuin puuterimaista laatua.
2. Väriä lähtee napista vain kevyellä sipaisulla ja se toistuu iholla ennennäkemättömän upeasti.
3. Väriä voi lisätä kerros toisensa jälkeen. Ensimmäinen kerros on kuulakas väri ja väri syvenee syvenemistään, kun luomiväriä lisätään.

Suomalainen mustikan siemenöljy hoitavana raaka-aineena. Tuote ei sisällä parabeeneja, hajusteita tai talkkia. 3 g."
IMG_5934
"Lumoavaa raikkautta ja auringon hehkua kasvoillesi! Uusilla Crystal Aurinko- ja Korostushohteilla saat auringon hehkua kasvoillesi. Innovatiivinen hybridi-koostumus yhdistää eri koostumusten (esim. puuterimaiset, voidemaiset ja nestemäiset) parhaat ominaisuudet. Kevyt, joustava ja vaahtokarkkimainen koostumus levittyy helposti ja toistaa sävyt täydellisesti iholla. Lopputulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen. Saatavilla kaksi harmonista sävyä, jotka antavat kauniin ruskettuneen ilmeen ja korostavat kasvojesi parhaita puolia. Tuotteissa luonnon inspiroima pintakuviointi. 10 g."


Vielä en kunnolla testaillut tuotteita koska päivän pakkelit on jo sudittuna naamalle, mutta huomenna ehdottomasti täytyy kokeilla! Sävyihin piti jo sen verran perehtyä, että sudin kumpaakin hieman kädelle. Tosta korostushohteesta tulee vain kevyt ripaus sävyä, mikä on ihan mahtavaa koska tosi pigmenttisten kasvotuotteiden kanssa en oo kauheen taidokas meikkaaja.. :D Luomiväri puolestaan on tosi kauniin sävynen, ja ihanan hohtava. Oon kauan ettinyt kullanhohtoista luomiväriä, joka ei kuitenkaan oo liian keltainen - tää on just eikä melkein sitä, mitä oon hakenutkin ja nousi heti lemppariksi mun pienessä luomivärikokoelmassa. Laitan joku päivä kuvia lisää =) 

2 kommenttia:

  1. oon ihaillut noita luomivärien sävyjä monesti, mutta on vaan aika kalliita ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ne sävyt on kyllä herkullisia kaikki! Ja siis, toki edullisemmallakin pääsee luomiväriostoksilla jos haluaa, mutta ite oon vähän sitä mieltä, että laadukkaat tuotteet maksaa itsensä takaisin moneen kertaan käytön myötä. Vaikka nyt sainkin nää tuotteet ilmaseks, ajattelin hankkia jatkossakin ainakin tota luomiväriä, sillä testailun perusteella väri on mitä täydellisin, koostumus varisematon ja pitkäkestoinen ja värinappi tuntuu varsin riittoiselta. Ei 16€ oo mun mielestä mikään mahdottomuus yhdestä luomiväristä, jota todennäkösesti tulee riittämään useiksi kuukausiksi, ja joka on hyvä koostumukseltaan :) Vertailuna Chanelin luomiväripaletti josta alennuksessakin maksoin lähes 30€ - sävyt ei oo kovin pigmenttisiä ja väri varisee kovastikin :/ Hinta ei siis tosiaankaan oo tae tuotteen toimivuudesta, eikä Lumene kuitenkaan oo sielt kalleimmasta päästä! :)

      Poista