Our educational system tells us that we can all be big-ass winners

Moi hei moi! Täällä sitä koomaillaan jonkun ihmeellisen flunssapöpön kourissa. Sunnuntaina oli aamust asti kauhee olo, ja nukuinkin suurinpiirtein puoltoista vuorokautta lähes putkeen, mitä nyt välillä koitin juoda ja napsin panadolii ja ibumaxia. :D Ei oo varmaan ikinä ollu yhtä karsee olotila - en voinu ees pitää silmiä auki, ku valaistus sattu niin kauheesti silmiin. Yleensä kipeenä ollessa mulla ei ees nouse kuumetta, mut nyt oli peräti 39,1 astetta. No, kai se menee niin, että joka kevät on kerran tultava oikeen kunnolla kipeeks... ja onneks nyt alkaa jo olee huomattavasti parempi olokin, jaksoin käydä postissakin tänää hohoh :p 

fewweds_effected
eerwe_effected
ffeewkdso_effected
fewewee_effected
Tämmöset paljastui noutamastani paketista. Oon funtsaillu että tässä kuussa viimeinkin hommaisin sen salikortin, kuha nyt vähän tervehtyy, mutta mutta ekaks tarttee tietty harrastaa vähän shoppailua koska mulla ei oo ennestään mitään tarpeellisia kamoja; ei kenkiä eikä mitään :-D Tällasiin Stella McCartneyn Addulle suunnittelemiin tossuihin sitten haksahdin. Kengät on luonnossa vielä huomattavasti räikeämmät kun näissä mun ottamissa kuvissa, sellaset kunnon neon oranssit ripauksella korallia, ja kokokin olis kerrankin hyvä. Mutta, koska nää olis aika hinnakas sijoitus ainakin näin vasta-alkajalle, oon vähän miettiny että kannattaako sittenkään ihan vielä tässä vaiheessa tuhlata hienoihin välineisiin. Toisaalta taas rumat ja halvimmat mahdolliset "kunhan nyt vaan on jotkut" -kengät on mun kohalla varma motivaation murhaaja... :D Täytyy nyt vähän miettiä, mitä näille tekee. Ihanat noi ainakin on!!

erfeew_effected
Nyt ajattelin jatkaa tämmösissä merkeissä tylsää päivääni, mutta toisaalta, ei päiväunetkaan olis pahitteeks... 

1 kommentti:

  1. Älä misssssäään nimessä osta mitään "vähän sinne päin" -treenikamoja! Varsinkaan kenkien kohdalla ei pidä säästellä, ne kuitenkin vaikuttaa kaikkeen :) Huonoilla kengillä saa selkänsä kipeäksi siinä missä jalatkin. Mielummmin sitten kirpasee kerran ja ostaa kunnolliset, ne kun tuppaa kestämäänkin kauemmin ;) Ja ite en ainakaan vois kuvitella lähteväni lenkille/jumppaan/salille ilman kunnon hengittäviä ja hikeä siirtäviä materiaaleja vaatteissa :--)

    VastaaPoista