Kirjoja ja Conssit

IMG_5868
Tilailin joku aikaa sitten pitkästä aikaa cdon.comilta, ja aiemmin tulikin jo ne tilaukseen kuuluneet levyt. Nyt sitten oli vuorossa kirjat ;) Noi Lindsey Kelkin kirjat on ihan parhautta! I heart New York tulikin luettua jo tossa viime vuoden puolella, mutta nyt hankin sitten noi kaikki muutkin tähän mennessä ilmestyneet sarjan kirjat. Viides osa eli I heart London on muistaakseni ilmestymässä vielä tän vuoden puolella, jeeh :)

IMG_5877
Mulberryn 40v. juhlakirja. Aika kallis toi oli, mut vaikuttaa tosi mielenkiintoselta :) Seuraavaks ajattelin perehtyä YSL:n tai Emilio Puccin ihmeelliseen maailmaan kirjojen muodossa... Puccin olisin ajat sitten hankkinu, mut hinta on aivan törkeä, melkein 120€ :s Täytyy kyttäillä jos Amazonissa tulis hyvä diili vastaan, kerran olis saanut n. kuudellakympillä käytetyn, hyvä kuntoisen, mutta enpä sillon ostanut.. 

IMG_5886
IMG_5888
Mulle tuli tarve saada tennarit elämääni, ja Converseihin tuli aika nopeasti päädyttyä kun kattelin eBayn tarjontaa. Alunperin olin miettinyt kirkkaanvihreitä perus consseja ja sitten vaaleenpunasia tai turkooseja light-versioita, ja kun Legend Footwear -myyjältä löytyi lightit vaaleenpunaisina, just passelissa koossa UK 8 ja hintaan 25 puntaa, ei tarttenu kauaa pohdiskella ostaako vaiko eikö :p Legendiltä oon ostanut pari vuotta sitten myös mun punaiset Dr. Martensit. Suosittelut tolle myyjälle! :) Postareineen näiden tossujen hinnaksi tuli n. 40€. Ei paha ollenkaan, sillä eiköhän näidenkin Suomi-hinta liiku abouttirallaa 60-70 eurossa. :)

IMG_5903
IMG_5902
IMG_5904
Nää on ihan mahtavat jalassa, ja tekisi kauheesti mieli tilata toisetkin mokomat, turkooseina. :D Myös ne vihreet korkeevartiset houkuttelis. Kohta mulla on saletisti hirvee conssi-kokoelma, niin innoissani oon nyt näistä söpöläisistä ;D 

TRANSLATION: Ah, new books and new shoes! I needed a pair of sneakers in my life, so I bought Converse Light sneakers in light pink colour from eBay seller "Legend Footwear". Now I feel like getting another pair of Converses in bright green or turquioise... 

2 kommenttia:

  1. Ooh, ihanat pinkit Converset! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! :) Ja niin mukavat jalassa!

      Poista