Dior!

Diorrr
Jihuu, nyt vihdoinkin Feel Uniquen jättitarjontaan on saatu mukaan myös Dior! Nyt löytyykin mun lempparit eli Lancome, YSL ja Dior samasta osoitteesta, enää Chanel puuttuu, hih! Josko mäkin raaskisin tässä lähiaikoina ostaa Diorin ihanan luomiväriviisikon, niitä tulee aina ihailtua mutten millään taivu siihen Kicksin tai Sokoksen hintaan.. kuten en nykyään oikein missään meikeissä, kun tietää että Briteistä saa kumminki halvemmalla, heh :D Mua kiinnostelee myös tuo Poison -tuoksu sekä Diorshow -ripsari, onko jollakin jälkimmäisestä kokemuksia? Vaihtoehtona olisi Lancomen Hypnose taikka Virtuose :)

FI Image Banner 250 x 250

3 kommenttia:

  1. Diorin uutta Nude-sarjaa tekisi mieli päästä testaamaan, se kun vaikuttaa ihan täydellisesti siltä mitä meikeiltä tahdon :) Ja taidan harkita ihan tosissaan tota viisikkoa, sellasena basic värisenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, Nude-sarjan meikkivoide varmaan on jossain vaiheessa ostettava kokeiluun, mutta nyt oon niin ihastunut Lancomen Teint Miracleen että pysyttelen siinä vielä tovin, heh :D Mä ihailin tota luomiväripalettia sävyssä Rosy Tan, ajattelin sen tässä joskus tilailla kunhan joku alekoodi tms tulee!

      Poista
  2. Me too, especially Lady Dior bags - maybe one day.. :D Oh thank you!

    VastaaPoista