Zalando

Mun tuorein affliate-kumppani on Zalando, joka nyt vihdoin toimii myös Suomessa! Zalando on siis  saksalainen nettikauppa, joka myy kenkiä, vaatteita ja asusteita naisille, miehille sekä lapsille, ja valikoimaan kuuluu myös sisustustuotteet ja kosmetiikka. Sillon kun .fi -päätteistä Zalandoa ei vielä ollut, eksyin useat kerrat mm. Polyvoren sekä Shop Stylen kautta sivuille selailemaan valtavaa tarjontaa - luonnollisesti hitusen harmitti, ettei ihanuuksiin ollut oikein mahdollista päästä käsiksi. Vaan nytpä on! Valikoima on niiiiiiiiiiiin huge, että sen selaamiseen saa kyllä varata rutkasti aikaa - brändejä on tarjolla huimat 1300, ja ihan nyt vaikkapa mekko-osiossa hakutuloksia on miltei 6000 kpl. Huhhuh! :) Tässä "vähän" poimintojani nettikaupasta... 

KENGÄT: 
c800x687
ylärivi: Anna Field, Vagabond, Guess
keskirivi: Vagabond, Jeffrey Campbell, Zalando Collection
alarivi: Mai Piu Senza, Diesel, Mai Piu Senza

c800x666
ylärivi: DKNY, Pura Lopez, Buffalo
keskirivi: Vagabond, Noe, Taupage
alarivi: Guess, Guess, Bronx

Mä en oo mikään kovin suuri Guess-fani, mutta nykyään heidän valikoimassaan on todella upeita kenkiä, etenkin korkkarit aiheuttaa pahemman luokan ihastusta! Noi glitterillä päällystetyt korot on todella kauniit, mutta nuo kultaisella "toe capilla" varustetut perus korkkarit ovat juuri sitä mitä oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa vähän kaikkialta! Ensinnäkin, korkoa on mulle sopivat 8cm, materiaalina kengissä on käytetty aitoa nahkaa ja toi kultainen osa on kiiltävä/peilaava eikä sellanen "sumea"! Jos kenkien toe cap on jalometallin värinen, sen kuuluu myös näyttää metallilta ;) 

c800x606
ylärivi: Vagabond, Guess, Even&Odd
keskirivi: Converse, Supra
alarivi: Gienchi, Bronx, Zign

Kesällä kun on tullut asuttua lähinnä baltsuissa, niin nyt syksy tuo kivaa vaihtelua siihen! Tykkään kovasti mun pinkeistä consseista jotka keväällä ostin, ja kelpaisi mulle toisetkin tennarit esimerkiksi viininpunaisena. Nuo Zignin niittikoristeiset on aika täydelliset, täytyy pitää mielessä kun se uuden tennariparin hankinta tulee kunnolla ajankohtaiseksi.. :) Mitä mieltä muuten ootte noista wedgetennareista, hot or not? Mä tykkään paljon! 

c800x576
ylärivi: Pretty Ballerinas, Zign, Pretty Ballerinas
keskirivi: Pretty Ballerinas, Zalando Collection, Kelsi Dagger, Flip*Flop
alarivi: Mario Gierdano, Vagabond, Ted Baker

Pakkohan niitä ihania baltsujakin oli "kollaasittaa" vaikkei ehkä ainakaan Suomen tantereella oo enää ne ajankohtaisimmat popot, hihi :) Pretty Ballerinasilla on ihan käsittämättömän kauniita baltsuja, siitä on alkanut tulla yksi mun eniten ihailemia baltsuvalmistajia Stylesnobin, French Solen ja Tory Burchin ohella. 
c800x597
kaikki kengät kollaasissa: Ugg Australia

Ugg-rakastajana en voinut olla omistamatta kokonaista kollaasia näille töppösille! Zalandolla on sellasiakin Ugg-malleja, joita en oo aiemmin edes tiennyt olevan olemassa - esimerkiks noi lyhytvartiset jadevihreät! Kuinka herkullisen väriset :) Lynnea-bootsit haluaisin lähivuosina talvikenkäkokoelmaani, koska noilla minikoroilla luulisi pysyvän pystyssä liukkailla keleillä - ja jos ei pystyssä, niin ainakin lämpimänä, heh. Kaikkein eniten oon Uggilla ihastunut nyt noihin kiilakorkkareihin sekä paljeteilla kuorrutettuihin ihanuuksiin. Miten kiva piristys olisi nähdä katukuvassa synkkinä talviaamuina kimmeltäviä paljettibootseja?!

MEKOT: 
c800x578
ylärivi: mbyM, Sisley, Benetton, Quiksilver, Garcia
alarivi: Bench, Stefanel, Anna Field, Deby Debo, Fornarina

Lyhyet neulemekot kuuluu mun vakiovaatearsenaaliin syksyisin ja talvisin. Helppoa ja huoletonta. Mä tykkään eniten rennon mallisista neuleista, joita voi halutessaan kuroa vyöllä kasaan, joten esimerkiksi tuo musta mbyM:n yksilö olisi kiva lisä vaatekaappiin.. :)

c800x616
ylärivi: Even&Odd, Tiger of Sweden, Samsøe, Tibi
alarivi: Won Hundred, Paprika, Liu Jo, Zalando Essentials

Pikkumustia joka lähtöön, heh! Näitä mustanpuhuvia mekkokollaaseja olisin voinut väsätä pilvin pimein lisääkin, mutta onnistuin valikoimaan mielestäni kahdeksan kaikista näteintä mekkosta. Mustat mekot on sellainen asia josta en luopuisi mistään hinnasta, ne kun sopii aivan kaikenlaiseen menoon. Täydellinen musta mekko on sellainen, joka on simppeli ja arkinen malliltaan, mutta materiaalinsa puolesta myös pippaloihin soveltuva. :) 

c800x596
ylärivi: Fornarina, Vero Moda, Object, Vero Moda, Twist&Tango
alarivi: Vila, Tibi, Moschino Cheap&Chic, Mint&Berry, TFNC

c800x705
kaikki kollaasin mekot: French Connection

French Connectionilla on niin nättejä mekkoja! Etenkin nuo neulemekot on kivoja, kun niissä on sellasta pientä Herve Leger -vibaa :) Voi kun itselleni sopisi tuollaiset vartalonmyötäiset pikkumekot, tuo tummansininen lyhythihainen lähtisi muutoin heti tilaukseen, heh :D 

HAMEET: 
c800x534
ylärivi: DAY Birger et Mikkelsen, Sisley, DKNY, Diesel
alarivi: Amor Psyche, Vero Moda, Bandolera, Jane Norman

HOUSUT/FARKUT: 
c800x491
Filippa K, Vero Moda, MW Matthew Williamson, Carin Wester, Fresh Made

c800x490
Only, Levi's, Denham, True Religion, Selected Femme

c800x467
Fornarina, G-Star, Meltin Pot, Fornarina, J-Brand

PAIDAT: 
c800x585
ylärivi: Vila, Modström, Dept, Siste's 
alarivi: Pyrus, Vero Moda, Saint Tropez, Nocollection

JAKUT: 
c800x521
ylärivi: MW Matthew Williamson, Second Female
alarivi: Vila, Inwear, Henri Lloyd, DAY Birger et Mikkelsen

Ihanaa kun tuollaisia Chanel-henkisiä neulejakkuja on alkanut näkyä tänä syksynä paljon eri liikkeiden valikoimassa, Vilan ja Second Femalen tapaan :) Tota Vilan ihanuutta oon monesti katsellut liikkeessä, mutta sottapyttynä tollanen vaalea väri ei sopisi mulle ollenkaan. Tuosta on tosin myös tummempi versio, mutta se ei omia silmiäni niin kovasti miellytä.

TAKIT: 
c800x696
ylärivi: Modström x2, Only, Twintip
alarivi: Benetton, St-Martins, mbyM, Best Mountain


Ja sitten.... 
c800x563
Mä sain itelleni 50€ lahjakortin käytettäväksi nettikauppaan, ja päätin käyttää sen kenkiin, sillä nimenomaan jalkinevalikoimaan oon eniten ihastunut Zalandolla! Arvatkaapa vaan, mitkä näistä on tulossa kotia kohti... :) 

Kannattaa muistaa, että kun klikkaa itsensä Zalandon sivuille, uutiskirjeen tilaamalla saa 10€ alennuskupungin, jonka pääsee hyödyntämään kun ostoskorin arvo on vähintään 50 euroa. Toimitus on aina ilmainen, eikä minimitilausrajaa ole. Lisäksi, 12.9. asti saa 20% alennusta baltsuista (ei voi yhdistää muihin alennuksiin)! :) 

2 kommenttia:

  1. zalandon se tv mainos on hyvä :D tuol on kyl paljon kivoja kenkiä, ihailin itekkin noita pretty ballerinaseja! tilasit noi guessit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se mainos on kyl veikee :-D Ja tosiaan, kengistä tuli täälläkin eniten seottua, sen verran kivoja kenkäpareja tuli yksi toisensa jälkeen vastaan kun selaili eteenpäin :p

      Hihii, mun tilaus paljastuu tässä lähiaikoina, jahka saan paketin näppeihini! :)

      Poista