Crazy shopping

Jihuu, Stocka-tilaus on laitettu menemään, tosin kahdessa osassa, sillä aamulla en ihan kaikkea kivaa onnistunut vielä ostoskoriin klikkailemaan kun nettikauppa oli aivan jumissa.. :D Tällaista siis tulossa:

hullut

Kyllä tämänpäiväinen valikoima on Hulluilla Päivillä mun mielestä kaikista paras, mahtavaa että suurin piirtein kaikki kiinnostavat jutut osui samalle päivälle myyntiin, eikä tartte joka päivä tehdä uutta tilausta :D Mietinnässä oli myös Iittalan punainen Taika -sarja, joka tulee myyntiin huomenna, mutta mulla on jo hieman sinistä Taikaa ja päätin vielä jäädä miettimään, onko punainen vähän turhan jouluinen värimaailmaltaan. Mikäli mulla myöhemmin tulee hirveä hinku saada punaistakin kippoa ja kuppia, niin ainakin Kärkkäisen nettikaupasta näyttäisi löytyvän, joten no worries vaikka punainen Taika ei enää taida tuotannossa ollakaan :) 

Mitäs te ootte löytäneet Hulluilta Päiviltä, vai kierrättekö moiset kulutushysteriahäppenigit kaukaa? :D

Tästä Stockmannin sivuille: 

4 kommenttia:

 1. Eipä tuolta löytynyt tällä(kään) kertaa mitään kassalle asti vietävää. Tai ostinhan mä! Kaks rasiaa haamurahkaa aka. kermarahkaa mangolla :--D Siellä on vaan niin liikaa porukkaa, kaikki tavarat ihan sekasin ja oikeastaan mitään, mikä olisi ollut pakko saada. Noita Gainomaxeja tosin ajattelin käydä huomenna nappaamassa kaappiin, siinä ne ostokset sitten varmaan olikin :p

  VastaaPoista
 2. Hahah, mahtava saalis siis! :D Mulla taas oli vaikka mitä mielessä kun ekan kerran kuvastoa pläräilin, mutta aika nopsaan onneks tulin järkiini - siis en mä nyt tätä ja tota oikeasti tarvi, edes vaikka irtoaisi (hyvin) edullisesti... :D Joo ei muakaa kovin helposti sais sinne Stockan tungokseen - pitäis olla jotai toooodella mahtavaa tyrkyllä että voisin harkita. Nettikaupan kanssa meinasin luovuttaa, mutta hoksasin että vaikka nettikauppa oli nurin niin netissä olevan kuvaston kautta pystyi myös tilaamaan, joten sain nyt kaikki mitä mielessä olikin :p Gainomaxit näytti olevan ihan hyvän hintasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! :-D Viime keväänä ostin 4maustepurkkia, etten ihan kamalasti sillonkaan innostunut! Mallikappale-tangotkin jätti tällä kertaa ihan kylmäks: en ihmettele minkä takia niitä juttuja ei oo otettu myyntiin :-D

   Poista
  2. Hahah, no ainakaan ei kulu rahat turhiin impulsiiviostoksiin kun pysyy kriittisenä halvoista hinnoista huolimatta - itelläni on joskus vähän vaikeeta muistaa että edullinen ei oo yhtä kuin tarpeellinen.. :D En kyllä mäkään löytänyt Hullareilta mitään kun pari vuotta sitten kävin "paikan päällä" Helsingissä ollessani, mutta nyt netistä onneks sai tollasia ihan kivoja perus juttuja, ainakin astiat saa multa varmasti kodin jos nyt vaatteet ei satukaan miellyttämään paketin saavuttua.. nii ja muistikortti ja kovalevy, heh :)

   Poista