Kampauspöytä

dwq3
Tänään tein Lahessa kaverin kanssa pyöriessäni aika mahtavan löydön eräältä kirpparilta, nimittäin vanhan kampauspöydän! Hinta 30 euroa oli omasta mielestäni aika edullinen, sillä ei siitä nyt kauheasti oo aikaa kun katselin toisella kirpparilla vastaavanlaista, huomattavasti räjähtäneemmässä kunnossa olevaa pöytää jonka hintalapussa koreili 100€. Mä oon haaveillut kauan pöydästä, jonka äärellä voin turhamaisuuttani toteuttaa eli meikata, laittaa hiuksia sun muuta mukavaa. Tähän asti oon meikannut millon missäkin, yleensä vaatekaapin peilin edessä seisoen. Hiphei, nyt ei tarvi kuin hioa ja lakata uusi pöytä! Ajattelin myös metsästää jostain kullanväriset vetimet laatikoihin :)

Olin tiiraillut jo pitkään kampauspöytien perään monien huonekaluliikkeiden valikoimasta, ja yhdessä vaiheessa olin aika varma että hankkisin tämän Ikeasta, mutta ääh, ei tollainen ole mua. Jotenkin liian modernia! Mua on aina viehättänyt vuosikymmenten takaiset pöydät, jotka on malliltansa siroja ja kooltansa suht pieniä. Tällöin pöydän saa mahtumaan pieneenkin kämppään. :) Haluaisin sellaisen sisustuksen, jossa valkoiset, moderniutta huokuvat huonekalut yhdistyy muutamaan vanhempaan juttuun, ja tekstiileillä voisi sitten tuoda värikkyyttä, eri vuoden aikojen mukaan vaikkapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti