New bracelet

kors
Arvatkaapa mitä menin itselleni huutamaan jenkki-eBayssa? Michael Korsin super ihanan Snake Wrap -rannekorun! Oon haaveillut siitä viime keväästä asti kun satuin katsomaan Youtubessa tämän videon - siis juuri tuollaisen helyn mä tarvitsen ranteeseeni "turvakoruksi" hiplailtavaksi ja kilisyteltäväksi. :D Mun lempparein kullanvärinen rannekoru (joka on muovia..) alkaa olla pinnasta tosi kulunut ja naarmuinen, joten ajattelin että olis ihan paikallaan satsata vähän laadukkaampaan yksilöön. Nyt kävi sitten aivan mahtava tuuri, ja voitin tämän rannekorun omakseni 75 dollarilla - tsekkasin, että suunnilleen samalla hinnalla korua on ollut alessa Neiman Marcus -nettikaupassa, joten ei mitenkään epäilyttävän halvalla sentään irronnut tuo koru :) 

mk2
Hirveän tarkkana toki täytyy olla, kun eBayn kautta jonkin designer-tuotteen hankkii. Mä henkilökohtaisesti en välttämättä lähtisi katselemaan eBaysta LV:n Speedyjä tai mitään muutakaan todella yleistä ja "tavoiteltua" luksustavaraa, mutta kun vaan pitää järjen päässä shoppaillessa, voi tehdä hyviäkin löytöjä - hyvin pitää paikkansa sanonta; jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se myös on sitä (todennäköisesti). Monet tuntuu pitävän eBayta pelkkänä feikkien kauppakanavana, jossa ei kerta kaikkiaan voi tehdä oikeita merkkilöytöjä, mutta itse ajattelen niin että jossainhan ne astetta luksuksemmatkin tavarat on pois myytävä, mikäli ne ei enää syystä tai toisesta itseä miellytä - varmaankin aika harva niitä ilmaiseksi lahjoittaa eteenpäin tai heittää roskiin, heh :p Tällä myyjällä, jolta MK korun ostin, oli yli tuhat positiivista palautetta, ja syynäsin myydyt tuotteet aika tarkkaan. Ei ollut tuplakappaleita tms epäilyttävää myyntihistoriassa, joten turvallisin mielin uskalsin laittaa huutoa peliin. Onneksi toinen huutaja ei enää ennättänyt korottaa omaa tarjoustaan, sen verran viime hetkeen jätin oman tarjoukseni ;) Nyt vaan odottelemaan korun saapumista!

// Bought this Michael Kors Snake Wrap Bracelet from eBay, it was such a great catch! The bracelet has been in my dreams since I saw this video on Youtube last spring, so I'm super excited and waiting my new beautiful piece of jewellery to arrive! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti