Ulkoasumuutoksia

Halusin muuttaa blogin ulkoasua vähän syksyisempään suuntaan, ja muuten olisin ihan tyytyväinen, mutta bännerikuva jostain syystä ei suostu keskittymään ja on tällä hetkellä tosi rumasti! Lisäksi noi välilehdet bännerin alla pitäisi saada keskelle, ja sivupalkkiakin haluisin jotenkin uudistaa. Taidanpa jatkaa hommaa huomenna paremmalla ajalla (ja veljeni opastuksella :D).

Ääh, pitäisikö kuitenkin kehitellä tosta bänneristäkin vähän spessumpi? Millaisista bännereistä te tykkäätte, sellaisista joissa on pelkkä blogin nimi vai "pitääkö" olla myös kuvia? Mä en voi sietää sellaisia bännereitä, jotka sivulle mentäessä levähtää koko näytölle ja saa heti alkajaisiksi skrollata kilsan alas päin että pääsee itse asiaan (eli postaukseen), mutta esimerkiksi sellainen pieni kuvakollaasi olisi helppo saada mahtumaan bänneriin ilman, että kuvan korkeudesta tarvitsee tinkiä... Katsotaan nyt mitä keksin :) 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään selkeistä bannereista (just niinku sullakin on) ja saa olla kuvia, jos ne siihen sopii, mutta niitä ei täydy olla. Pohdiskelin hetki sitten itsekin tuota asiaa, ja kokeilin erilaisia fontteja ainakin miljoona ennenkuin löyty hyvä :) Enkä itsekään pidä isoista bannereista, kyllä ensimmäisen postauksen pitää näkyä, kun blogiin menee. Vasemmalla oleva sivupalkki hyppää mun silmiin ekana, kun blogiin tulen - luonnollisesti katsotaan vasemmalta oikeelle. Mutta sit taas toisaalta kun tekstiin pääsee niin siitä edespäin ihan oikeaan laitaan asti saa katella ihan rauhassa eikä sivupalkki tule enää näköpiiriin. En henkilökohtaisesti tykkää siitä, että molemmat sivupalkit ovat käytössä ja tuupattu täyteen kamaa.

    VastaaPoista
  2. Jee kiitos kun kommentoit - nyt on vähän lukijankin mielipidettä asiasta! :) Joo mua häiritsee suuresti sellaiset blogit joissa on käytössä molemmat sivupalkit. Kai niitä mainoksia on sitten pakko saada blogiin niiiiin paljon, että jos ne laittaisi vaan yhdelle sivulle, palkista tulisi kilsan pituinen... :D Oon miettinyt välilä että pitäisikö nuo vasemmalla olevat härpäkkeet laittaa oikealle niinkuin suurimmassa osassa blogeja on, mutta kokeilun jälkeen oon siirtänyt ne takaisin vasemmalle, se jotenkin tuntuu omalta jutulta enemmän :)

    VastaaPoista