Galna Dagar

Tosiaan, Stockmannin hullarit löytyy nyt myös netistä, ja ne alkaa keskiviikkona! Viime viikolla tuli postitse paksu kuvasto, ja minä höppänä rupesin heti merkitsemään hiirenkorvilla niitä sivuja, joilta löytyi jotain kiinnostavaa, vaikka samalla mielessä oli, ettei nyt harmillisesti ole mahdollisuutta lähteä Helsinkiin - ja toisaalta, sen kerran kun oon Hullareilla poikennut, uhosin ettei enää ikinä. :D Noh, selaillessa kuvastoa huomasin että joidenkin tuotteiden perässä oli .com -merkkejä vähän siellä sun täällä, ja hoksasinpas jossain vaiheessa että jaa, nytpä löytyy Hullut Päivät myös netistä! Jihuu! Tässä vähän omia lemppareitani, saattaapi hyvinkin olla että jotain lähtee tilaukseen... :)

hp1
Tän neuleen joudun ehkä tilaamaan harmaana (toisaalta myös viininpunainen houkuttelisi...), sillä ihastelin sitä Beanyn blogissa jo viime vuoden puolella ja yllättävän usein kyseinen vaate on palannut mieleen kummittelemaan! Mä siivosin juuri hetki sitten mun vaatekaapin perin pohjin, ja nyt siellä ei oo enää yhtä ainootakaan pitkää H&M:n neuletakkia kun heitin niitä oikein kolmin kappalein menemään. Muitakin nukkavieruja akryylilumppuja lähti pois, ja nyt mulla on aika heikko neuletilanne mikä ei ole kiva, sillä mähän suorastaan asun talvet lämpimissä neuleissa! :) Tuo Filippa K:n tapaus olisi aivan mahtava, sillä siinä on täydellinen malli, matsku on täyttä villaa ja noi kyynärpääpaikat tuo sellasta pientä twistiä muuten tosi simppeliin vaatteeseen. Hintaa vähän emmin aluksi, mutta no - saman arvosta mulla niitä Hennesin neuleitakin lähti juuri pois, eli jos tuo kestäisi käytössä pitkään, oltaisiin jo voiton puolella, heh ;)


hp2
Tän mä tahdon taatusti!! Kattelin joskus vastaavanlaista muottimattoa macaroneille, ja se maksoi yli kolmekymppiä - jep, onhan ne macaronit tällä hetkellä niiiiiin trendikkäitä herkkuja, että niillä voi rahastaa miten paljon vaan.. :D Huhhuh. Tää olis ihan kohtuullisen hintainen, ja jos tällaisen omistaisi, ehkä macaroneista tulisi useammin täydellisiä? Välillä menee leipomukset päin honkia ja lujaa :D

hp3
hp6
hp4
Salamalaite ja 50 millinen objektiivi on olleet haaveissa jo pitkään, mutta jäänee tällä(kin) kertaa väliin kun tuo ensimmäisenä mainittu neuleihanuus menee niiden edelle :p Eikä tuosta objektiivista loppujen lopuksi ihan huimaa säästöä synny, monesti sitä löytyy tarjouksessa n. 100€.. Salamasta taas en oo aivan varma, että tyytyisinkö tuollaiseen edullisempaan versioon vai pitäisikö suoraan satsata Canonin omaan. Tuo puhdistussetti sen sijaan tulee aika varmana klikkailtua kotia kohti! Lahdessa tuli kerran kierrettyä kameraliikkeitä ja kyseltyä kennon puhdistamisen hintaa, mutta yllättäen sellaista palvelua ei missään ollut saatavilla. Pitäisi siis itse tehdä se, ja tästä syystä se on sitten vähän.. jäänyt. :D Asia palasi kuitenkin mieleen, kun näin ton setin tarjouksessa. Nyt tätä kirjoittaessa tuli kuitenkin mieleen, että täytyy vielä tsekata eBay ennen kuin Stockalta rupeen tilaamaan tuommoista! 

hp7
Tämäkin on lähinnä nyt vaan haaveilua. :) Haluisin joskus ison Vitriinin korujen säilytystä varten, ja nimenomaan tuollaisena kirkkaana, puisella pohjalla. 

hp5
Näitä tahtoisin kuusi kipaletta, ainakin alkuun.. Mulla on ennestään 12 Aalto -juomalasia, mutta ne on jotenkin niin kauhean arkisia, että olis kiva saada rinnalle jotain muitakin, vähän spessumpia! Sitä paitsi, mitään cocktail-kelpoisia laseja mulla ei ole ollenkaan vielä.. Hulluilla Päivillä on myynnissä Essence -sarjasta myös viinilasejakin, oisko ne olleet jotain 30-35€/4kpl, mutta nyt just niitä saa K-kaupoista keräilyleimoilla vielä edullisemmin, puoleen hintaan nimittäin. 2kpl setit maksaa 12,45 - 14,45€ eli todella jeppis! :)

hp8
Lääh.. oon nyt muutaman kuukauden kuolannut Paratiisi -sarjan ruokalautasia, ne on upeita! Normaalihintaisena tuo 26cm lautanen vaan on aika tyyris, lähes 38€, eli Stockan tarjous on aikamoisen houkutteleva. Ihan hirveästi en voi nyt astioita ostella, mutta voisihan sitä vaikka 1-2 ostaa ja pikku hiljaa kasvattaa lautaskasaa... :)

hp9
Haha, ei oo käynyt mielessä että tällaisiakin voisi olla olemassa :D En oo tilaamassa, mutta tulevaisuudessa varmasti hankin tarvikkeet kotitekoiseen creme bruleeseen! 

hp10
Mulla on Artik -aterimet kuudelle hengelle, ja nää salaattiottimet kruunaisi sen. Mulla tosin on yhdet söppänät pinkit jo, ja luulenpa että toistaiseksi mennään ihan niillä..

hp11
Mä tosiaan oon palavasti ihastunut Iittalan Essenceen, ja onnekseni sitä pääsen nyt keräämään loistavaan hintaan lähimarketista. Jos kyseinen sarja ei nappaa, mutta haluaisit silti vähän "paremmat" lasit illanistujaisiin, tässä loistava vaihtoehto Villeroylta! About samaa hintaa oli myös lasit valkkarille ja punkulle. Yhdelle lasille ei mun laskelmien mukaan tuu hintaa kuin n. 5,50€, eli ei paljon mitään kun ottaa huomioon että kyseessä on kuitenkin tosi laadukkaana tunnettu brändi!:p


hp12
Punanen Taika -sarja on varmaan ihan vaan mun kiusaksi laitettu myyntiin hullareille! Mulla on jo vähän sinistä Taikaa, mutta haluisin myös punaisena noita ihanuuksia. Mun haave on se, että keväät ja kesät käytössä olisi Satumetsä, ja pimeinä vuodenaikoina astiastona ilahduttaisi Taika. :) 

Summa summarum; taidan tilata Filippa K:n neuleen ja macaron-muottimaton, ja lisäksi jotain astioita! Essence -lasit ja Paratiisi -lautaset olis aika must, mutta hitsin pimpulat miten toi Taikakin houkuttelee.. vaikeita valintoja edessä ;)

2 kommenttia:

  1. Oon odotellut sulta Anna Dello Russo -postausta... Saitko sieltä mitä halusitkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosit ja vihreät "timantti" korvikset haluaisin saada napattua, mutta vielä ei oo tärpännyt :/ Tosin se johtunee ihan siitä etten ikinä jaksa/muista herätä aamulla aikaisin, kun H&M:n nettikauppa päivittyy, huomenna ajattelin yrittää onko musta heräämään puol seiskalta :D Mun tuurilla tosin just sillon päivitys taatusti tulee monta tuntia myöhemmin kuin yleensä.. Anyway, postausta kyllä tulee viimestää sitten kun H&M:ltä paketti tulee! Oon aika positiivisella fiiliksellä sen suhteen että kyl mä vielä haluamani korut saan, ku vaan sinnikkäästi kyttään nettikauppaa :p

      Poista