Those truly linked don't need correspondence. When they meet again after many years apart, their friendship is as true as ever

Heipparallaa! Ollaan kohta perheen kanssa lähössä yksiin hautajaisiin, mutta tässä odotellessa kerkeen nopsaan postata... tiditidii, parit instakuvat kuinka ollakaan! :D Ehkäpä ens viikolla vois vähän skarpata ja vaikka kuvailla ihan kunnon kameralla tota mun kämppää.. 

ggw44
Yhtenä iltana oli vähän tylsää, ja päädyin vähän askartelee. Tein tollasen korutaulun kanaverkosta ja vanhasta taulukehyksestä. :)

fcghv
Kaappi korutaulun alla. Eikö ookkin makee toi neonvärinen ovi? ;)

7utr
Tilailin vähän H&M:n Home-osastolta, sillä haaveissa siintää kunnon tyynyröykkiö sohvalle. Pidän tommoset paljettiset (x2) ja tummanharmaat (x2) tyynynpäälliset, mutta palautukseen menee kahdet keltaiset päälliset. Ne oli sävyltään liian vihertävät, ja jotenkin tunkkaiset, kun taas mä haaveilen sellaisista näteistä auringonkeltaisista tyynyistä. Jos joku keksii mistä mahtaisin löytää moisia 40x40 kokoisina, niin vinkkejä kehiin. :)

764nn3
Ja tässä on se sohva!!

99iegrew
Pääsiäisenä pashaa

ggqwrer
U-P-E-A-T loaferit nahkaa, myöskin H&M:ltä. Mä oon talsinu taas viime vuonna ostetut mustat ballerinat lyttyyn kantapäästä, ja muutenkaan en jotenkin enää innostu perus baltsuista. On ne ihan jees jos niissä on joku erikoinen detalji, esim. metallinvärinen kärki tai villi kuosi, mutta muuten oon alkanut fiilistellä enemmän loafereita. :) 

556dfs
B&J's uutuusmakuja on tietty pitäny päästä maistelee. Tää oli ihan hyvää, mutta kahesta muusta en ihan kauheesti tykännyt. Lemppareina pysyy edelleen Cookie Dough ja Strawberry Cheesecake. 

gwww
Lahen tori. Vielä ku se siinä on hahaa :--D

566mhgk
Lulu komeena

ggg4wa
Mamma Mariassa!

Vaan nyt pitääkin jo mennä, adios! Viettäkää kiva viikonloppu, omani tosiaan menee vähän ikävämmissä merkeissä nyt.

4 kommenttia:

  1. Love your slippes!!
    Follow me on http://laviecestchic.blogspot.it
    www.facebook.com/laviecestchic
    xoxo

    VastaaPoista
  2. Oivoi, noi Miu Miun korvikset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ne kyllä kuuluu lemppareihin, oon edelleen ilonen että onnistuin löytää ne eBaysta tossa vuosi sitten :)

      Poista