Uutta meikkipussissa

IMG_6710
Viime kuukausina kosmetiikka-arsenaaliini on muuttanut sekä uusia tuttavuuksia että eräs vanha tuttu klassikkokin. Nyt ajattelin hieman esitellä tuotteita, kun käyttökokemustakin alkaa jo kaikista löytyä ihan mukavasti. :) 

IMG_6728
The Body Shopin hamppukäsivoidetta ei turhaan kehuta! Jo hyvin pienellä nokareella voidetta pehmenee karheat korppukädet hetkessä, ja 100ml tuubi vaikuttaakin aika riittoisalta - hyvä seikka lähes 15€ hintaan nähden. :P Muihin käyttämiini käsivoiteisiin verrattuna hamppuvoide on todella paksua ja täyteläistä, joten sen imeytyminen kestää hieman kauemmin. Siksi tykkäänkin käyttää voidetta lähinnä ennen nukkumaanmenoa. Huomasin että nyt TBS:n käsivoiteet on tarjouksessa vain kympin, joten pitää ehkä käydä ostamassa varastoon lisää tätä, tai sitten lähestyvää kevättä ajatellen ihanan raikkaalta tuoksuvaa absinttivoidetta, joka on huomattavasti kevyempää ja nopeammin imeytyvää tavaraa.

IMG_6751
Mä oon aika kokeilunhaluinen meikkien suhteen, mutta YSL:n Touche Éclat -valokynästä en helpolla luopuisi! Ihan ehdoton luottotuote, enkä näe mitään syytä edes vaihtelun nimissä kokeilla välillä jotain muuta. Briteistä tätä saa suurinpiirtein puolet halvemmalla kuin Suomesta, joten hintakaan ei päätä huimaa. Tämän viimeisimmän tilasin tuplapakkauksessa Feel Uniquelta, sillä toinen meni äidin joululahjaan. Duo-settiä on edelleen myynnissä TÄÄLLÄ (ei ole mainoslinkki ;) heh). Suosittelen! 

IMG_6756
Oonko mä ainoa, jonka mielestä ripsari on parhaimmillaan sillon kun sitä on käyttänyt jo viikkokausia? :D Usein moni ripsari vaikuttaa ainakin mun mielestä huonolta ja tehottomalta, mutta kun sitä jonkin aikaa käyttää sinnikkäästi, lopputulos alkaa miellyttää enemmän. Tästä Lancômen Hypnôse Doll Eyesista tykkäsin kuitenki ekasta kokeilusta lähtien! Väriä tarttuu tarpeeksi ripsiin, ja toi harja on paras jota oon koskaan käyttänyt. Mun eka ripsarikokeilu selektiivisten kosmetiikkabrändien joukosta oli Diorshow, ja siitä en hirveästi tykännyt. Siitä vaihdoin takaisin tuttuun ja turvalliseen markettisarjaan, Maybellineen, jonka valikoimasta melkein mikä tahansa maskara välttää paremman puutteessa mun käytössä. Nyt kuitenkaan tästä Doll Eyes -ripsarista en ihan helposti taida luopua. ;) 

IMG_6769
All Beautysta (entinen Cheap Smells) bongasin vaivaisella parillakympillä tän Cliniquen irtopuuterin ja vieläpä oikeassa sävyssä 20 Invisible Blend, joten tilaukseen meni. Tässä on todella hyvä pakkauskoko 35g, joten riittänee pitkäksi aikaa. Mun aiempi puuteri oli 20 grammainen, ja kesti aika tarkalleen vuoden lähes päivittäisestä käytöstä huolimatta. Tää Cliniquen puuteri on ihanan kevyttä ja helposti levittyvää. Kuten sävyn nimikin saattaa kertoa, peittävyyttä ei juurikaan ole, mikä on vain ja ainoastaan hyvä juttu koska meikkivoiteena käytän erittäin peittävää Estée Lauderin Double Wearia ja täten en puuterilta juuri muita ominaisuuksia kaipaa kuin meikin kiinnitystä/viimeistelyä.

4 kommenttia:

  1. Hahah, mulla taas on just päinvastoin. :D Mun mielestä ripsiväri on parhaimmillaan tuoreena, just avattuna. Sillon se on tarpeeksi notkeaa, niin sitä saa levitettyä ripsiin ilman paakkuja/klimppejä/ripsien yhteen liimaantumista! Mulla nimittäin on "kirouksena" mustat ja tuuheat ripset... On muuten järkyttävän vaikeaa ettiä semmosta ripsiväriä, joka ei tee mitään ripsille - antaa vaan väriä! 10 vuoden etsinnän jälkeen käytän sitä Maybellinen Great Lash (pinkki-lime hylsy), jota on ollut markkinoilla jo varmaan 30 vuotta... :D

    -simppa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, voispa kaikki olla yhtä onnekkaita ja omistaa tollaiset ripset! :) Joo, ymmärrettävää kyllä että jos omasta takaa on tummaa sävyä ja tuuheutta ripsissä, ei siinä kauheesti sitten ripsarilta lisäefektiä niihin kaipaa. Joskus vuosikausia sitte Revlonilla tais olla joku Colorstay ripsari, ja se tasan tarkkaan vaan värjäsi eikä mitään muuta. Ellei sen valmistusta olisi lopetettu ikuisuus sitten, suosittelisin kokeilemaan! :D

      Poista
  2. Aika jännä koska mä taas tykkään diorshowsta paljonkin! tosin ei se täydellinen oo mutta aika lähellä sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, aijaa! Mäkin kieltämättä vähän yllätyin etten ihastunut Dioriin, kun sitä kuitenkin aina kehutaan hirveästi ja ripsaritesteissä sitä ylistetään jne. Mut kai se vaan on niin et kaikki ei sovi kaikille! :D

      Poista