Ballerinas please!

Mulla on vähän hauska ongelma: yhdetkään mun vanhoista baltsuista ei enää sovi jalkaan. Ne ovat nimittäin jääneet laihtumisen myötä aivan liian isoiksi! On tääkin kun vaatteiden lisäksi saa (tai no, tässä tapauksessa joutuu) laittaa vaihtoon myös kenkiä. Tuntuu vieläpä siltä että mun kengänkoko pienenee hirveän nopeasti suhteessa vaatekokoon. Todella pitkään valtaosa mun kengistä oli kokoa 41, ja esimerkiksi lenkkarit joskus jopa 42-42.5 merkistä riippuen. Viime kesänä ballerinat piti ostaa koossa 40 tai 40.5, ja siinä vaiheessa olin siis pudottanut vasta ihan vain muutaman hassun kilon. No, nyt tosiaan ne kaikki vuosi sitten ostetut ihanat kesäpopot on käyttökelvottomia eikä pysy pohjallistenkaan avulla jalassa, joten seuraavaksi alan ilmeisesti silmäillä kesäksi baltsuja, joiden kokonumero alkaa kolmosella. Nyt ollaan jännän äärellä Kyösti Pöystiä lainatakseni, sillä viimeksi oon käyttänyt 39-kokoisia kenkiä joskus alakoulun puolivälissä. :D

Tähän väliin aivan ihania ballerinoja... 


koll1
koll2
koll3
koll4
koll5

Jos vaan rahapuussani kasvaisi mehilehtien sijaan vihreitä seteleitä, ostaisin tietty kerralla kaikki haaveissa siintävät baltsut: French Solet, Pretty Ballerinasit, Tory Burchit, Salvatore Ferragamot sekä Lanvinit, mutta realismi ikävä kyllä pakottaa aloittamaan yhdellä parilla. ;) Toisaalta koska tavoitepainoonkin on vielä matkaa, ei ehkä tässä vaiheessa edes kannattaisi satsata hirveän suureen baltsukokoelmaan jos jalka sattuu tästä vielä lisääkin kutistumaan. Enimmäkseen mielessä pyöriikin nyt Burcheja, Ferragamoja ja Lanvineja huomattavasti edullisemmat French Solen ja Pretty Ballerinasin kengät. Molemmilla merkeillä on valikoimassaan täydellisiä simppeleitä baltsuja jotka kävisivät asuun kuin asuun. French Soleista mulla on entuudestaan kokemusta, enkä voi kuin vaan suositella lämpimästi - aivan mahtavat, super mukavat kengät jalassa! Pretty Ballerinasin baltsuista taasen oon lukenut paljon kehuja netissä.

Tällä hetkellä potentiaalisimmat vaihtoehdot ovat nuo punaiset Pretty Ballerinasit tai French Solen beiget baltsut mustalla kärkiosalla. Kummat tahansa kenkähyllyyni päätyvätkään, enköhän mä lähestyvästä kesästä selviä kun hankin yhdet tuollaiset laadukkaammat ballerinat sekä siihen kylkeen muutamat "yhden kesän kengät" vaikka H&M:sta. En tykkää kertakäyttömeiningistä etenkään kengissä, mutta nyt ei olisi fiksua panostaa rahallisesti esim. Burcheihin kun on melkoisen epävarmaa, mikä mun kengänkoko tulee olemaan vaikkapa vuoden päästä.

2 kommenttia:

  1. nuo pinkit lanvinit on niiin ihanat!! ois kyllä aika erikoinen valinta, koska oon mustan ystävä mutta nuohan ois just kiva väripilkku ;) tosin nuo kaikki on kyllä ihania, erityisesti noissa tory burcheissa tuo kantapääosa näyttää kivan pehmeältä, että niillä olis varmaan hyvä kävellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin Lanvinin kengistä eniten noihin pinkkeihin! Siis niin täydellinen väri. Ja joo, Burchit kyllä vaikuttaa mukavilta jalassa :)

      Poista